21 Φεβ 2013

Στο στρατόπεδο των Καραμανλικών και ο … Απόστολος Κακλαμάνης


Δριμεία επίθεση Απόστολου Κακλαμάνη στον Στουρνάρα: "Βάζω πρώτος την υπογραφή μου σε μια πρόταση μομφής εναντίον του»

Σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε πριν από λίγο από την Ολομέλεια της Βουλής ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης παροτρύνοντας...
τους βουλευτές να υπογράψουν πρόταση μομφής εναντίον του Υπουργού.
Διαπιστώνοντας ότι για μια ακόμα φορά ο κ. Στουρνάρας δεν μετέβη στη Βουλή για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτησή του για την υπεροφορολόγηση ακινήτων ο κ.Κακλαμάνης άστραψε υποστηρίζοντας ότι ο κ.Στουρνάρας αποθεώνεται μόνο από τα κλαμπ της Εκάλης και δίνει τροφή σε όσους καθυβρίζουν τον πολιτικό κόσμο. "Υπάρχει Υπουργός Οικονομικών; Που είναι; Απαξιώνει και αγνοεί το Κοινοβούλιο συνεχώς.
Υπάρχουν κεκράχτες που παράσχουν ασυλία στο Στουρνάρα. Κεκράχτες οι οποίοι ευτελίζουν καθημερινά το Κοινοβούλιο, εφαρμόζοντας τη φασιστική λογική της συλλογικής ευθύνης υποδεικνύεται ο πολιτικός κόσμος ως ο αποδιοπομπαίος τράγος για όλα τα δεινά της χώρας.
Ο κ. Στουρνάρας τους δίνει τροφή με αυτά που κάνει. Με τι ασχολείται δηλαδή ο κ.Στουρνάρας; Γιατί εγώ ξέρω ότι οι εφορίες είναι διαλυμένες. Επειδή δοξάζεται ο κ. Στουρνάρας στο Κολωνάκι και στο Εκάλη Κλαμπ εμείς δεν μπορούμε να τα δεχθούμε αυτά.
Εγώ πρώτος βάζω την υπογραφή μου σε μια πρόταση μομφής κατά του κ.Στουρνάρα" είπε επί λέξει ο κ.Κακλαμάνης προσθέτοντας εαυτόν στη μεγάλη ομάδα καραμανλικών βουλευτών που δεν θέλουν να βλέπουν τον Υπουργό Οικονομικών ούτε ζωγραφιστό.
 http://www.parapolitika.gr