25 Μαρ 2013

Στα... κάγκελα οι παρελάσεις στην Κρήτη...

....με "αρωμα" Κύπρου.
Αποδοκιμασίες και γιουχαϊσματα στην κατάθεση στεφάνων.
Δείτε τις φωτογραφίες...
Κάγκελα παντού, για μια ακόμα Εθνική επέτειο στο κέντρο του Ηρακλείου, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια στη διάρκεια των εκδηλώσεων τιμής για την Επέτειο της Παλιγεννεσίας του 1821.

Σε όλα τα...


σημεία όπου θα βρεθούν επίσημοι έχουν στηθεί τα γνωστά πλέον κιγκλιδώματα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ


Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαϊσματα πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστους Στρατιώτη. Τον τόνο των αποδοκιμασιών έδιναν φοιτητές που είχαν αναρτήσει και πανό κατά του Σχεδίου ΑΘΗΝΑ.
Δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες για τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο




Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της πολιτικής, εκκλησιαστικής και στρατιωτικής ηγεσίας παρακολούθησαν την εκδήλωση όχι από την εξέδρα που είχε στηθεί αλλά κάτω από αυτή, στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια οι πολίτες που διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική ξεκίνησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου

Στο μεταξύ, χωρίς παρατράγουδα πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα οι εκδηλώσεις στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού. Κύριο χαρακτηριστικό η μικρή συμμετοχή του κόσμου, ενώ στην εξέδρα των επισήμων , για μία ακόμα φορά δεν βρέθηκαν εκπρόσπωοι του Εθνικού Κοινοβουλίου, παρά μόνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και του Στρατού.

cretalive.gr