4 Μαΐ 2013

Ελλάδα/Κόσμος ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι Χρυσαυγίτης που σκότωσε την 23χρονη Φαίη από τη Νέα Μάκρη

O 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος τον Ιούνιο του 2012 είχε επιτεθεί με ένα πιτ μπουλ σε δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ κυκλοφορούσε ανενόχλητος μέχρι που βρέθηκε στο δρόμο του η άτυχη Φαίη.
Παρότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία σε....
βαθμό κακουργήματος για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην 23χρονη κοπέλα από τη Νέα Μάκρη και ενώ ο 15ος ειδικός ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου, ο Βαγγέλης Στεφανάκης θα γιορτάσει ελεύθερος το Πάσχα, ενώ η Φαίη είναι στο χώμα! Τι και αν η φάτσα του φιγουράρει στα αστυνομικά τμήματα Νέας Μάκρης και Αγίας Παρασκευής, ο Στεφανάκης συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή του!
Το φοβερό είναι ότι, ο 25χρονος δε διστάζει ακόμη και να διαρρέει απειλές στους συντετριμμένους συγγενείς της Φαίης, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως όσο η κοπέλα ήταν στην εντατική αυτός δήλωνε πως ότι «και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω».
STEFANAKIS.png
Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με την ΕΛ.ΑΣ. Τον Ιούνιο του 2012 ο Στεφανάκης μαζί με ένα φίλο του και ένα καλά εκπαιδευμένο σκυλί επιτέθηκαν πριν τις επαναληπτικές εκλογές σε περίπτερο του ΚΚΕ, τραυματίζοντας τον 31χρονο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη! Μολονότι, τότε ο δράστης ταυτοποιήθηκε και εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης ο Στεφανάκης δεν συνελήφθη ΠΟΤΕ !!!
Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που χτύπησε  θανάσιμα τη Φαίη;
Ο 25χρονος ζει μόνιμα στο Γέρακα μαζί με τον πατέρα του που είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων !΄Εχει τη φήμη του "νταή", του άντρα που χτυπά με το παραμικρό και προκαλεί φασαρίες χωρίς αιτία!  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Στεφανάκης περνά την περισσότερο χρόνο του στα γυμναστήρια, προκειμένου να κρατιέται σε φόρμα για τις περιπέτειες του!
Όσοι τον ξέρουν καλά, μιλούν για έναν τύπο που με το αντριλίκι του ξέρει να γοητεύει τις γυναίκες, πολλές από τις οποίες όμως μόλις καταλάβουν την "τρέλα" που κουβαλάει τρέχουν να γλιτώσουν! Όσες πάλι κάνουν το λάθος να προχωρήσουν το φλέρτ, τότε αντί για έρωτα ζουν μια κόλαση !!
Αυτός είναι ο Στεφανάκης που θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και τώρα το μόνο που μένει είναι να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
Πηγή: Έθνος Της Κυριακής