22 Ιουλ 2013

Σεξομανής και σεξιστής ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ – Γυναίκες, αλκοόλ και κρεπάλες για τον ηθοποιό

Η παρουσία του γνωστού σε όλους μας γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρτιέ στην Ρωσία,  φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει αρκετά σκάνδαλα στην κατ’ άλλα αρκετά συντηρητική κοινωνία του Βλαντιμίρ Πούτιν....

Έπειτα από την απόφαση του τελευταίου να εγκαταλείψει τη Γαλλία εξαιτίας της υψηλής φορολογίας, το Κρεμλίνο θεωρούσε πως είχε βρει έναν ιδιαίτερα επιφανή εκπρόσωπο για τη Ρωσία στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.
Ο Ρώσος Πρόεδρος μάλιστα είχε ο ίδιος ζητήσει επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση του διαβατηρίου του Ντεπαρντιέ και τον υποδέχτηκε προσωπικά στην κατοικία του στη Μαύρη Θάλασσα.
Βέβαια, έξι μήνες μετά ο εκλεκτός καλεσμένος του Πούτιν έχει αναδειχτεί σε μείζον πρόβλημα καθώς απ’ ότι φαίνεται ο τρόπος ζωής που έχει επιλέξει ο γάλλος ηθοποιός, τα «κρύα» αστεία του και οι προκλητικές του θέσεις σε πολιτικά θέματα φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ρωσική κοινωνία.
Το πιο πρόσφατο σκάνδαλο όπου παρουσιάζει τον γάλλο ηθοποιό ως σεξομανή και άξεστο ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Την προηγούμενη εβδομάδα η 26χρονη ρωσίδα ηθοποιός Αλίσα Πράντα, η οποία γνωρίστηκε με τον 64χρονο Ντεπαρντιέ στο πλατό μιας ρωσικής τηλεοπτικής σειράς, αποκάλυψε ότι οι φύλακες βρήκαν τον ηθοποιό να κάνει σεξ με μία ηθοποιό στις τουαλέτες των τηλεοπτικών στούντιο. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι  «την προηγούμενη ημέρα, μου τηλεφώνησε ένας φίλος ο οποίος ήταν παρών στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Κάποιος άκουσε φωνές από τις τουαλέτες και κάλεσε τους φύλακες. Όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν τον Ντεπαρντιέ να κάνει σεξ με μια κοπέλα».  «Η σκηνή ήταν σοκαριστική. Εκείνος ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε βιαστικά», πρόσθεσε η ρωσίδα ηθοποιός.
Επιπλέον μια φωτογραφία στο κινητό τηλέφωνο της Αλίσα Πράντα απεικονίζει τον Ντεπαρντιέ μαζί με την Αλίσα και μία ακόμη ηθοποιό. Ο πιο διάσημος από τους σύγχρονους γάλλους ηθοποιούς με το δεξί του χέρι αγκαλιάζει τις δύο νεαρές Ρωσίδες, ενώ το αριστερό του χέρι βρίσκεται πάνω στους γλουτούς της Αλίσα.
Η επίσημη κατοικία του Ντεπαρντιέ βρίσκεται στην πόλη του Σαράνσκ, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Μορδόβιας, περίπου 640 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Ρωσίας. Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του γαλλικού περιοδικού «Le Points», ο Ντεπαρντιέ είναι τακτικός θαμώνας ενός κλαμπ του Σαράνσκ όπου συνηθίζει να καταναλώνει λίτρα ουίσκι παρέα με δεκάδες πανέμορφες νεαρές Ρωσίδες.
Ο Ντεπαρτιέ, αντιμετωπίζει προβλήματα με την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ κάτι που σχολιάζει σαρκαστικά και ο ρώσος κινηματογραφιστής Σεργκέι Καλβάρσκι στο μπλόγκ του «πίνει και μετά οδηγεί μεθυσμένος, πουλάει σε υπερβολικές τιμές μέτριο κρασί, ουρεί στους κοινόχρηστους χώρους των αεροπλάνων και πρόσφατα άρχισε να πρωταγωνιστεί σε ρωσικές κωμικές εκπομπές. Και το πρόσωπό του είναι πάντα κόκκινο. Πρόκειται σίγουρα για έναν βέρο Ρώσο. Καλώς ήρθες Ζεράρ».
koolnews