22 Ιουλ 2013

Με την συνδρομή του Βαγγέλη Χωραφά (δεξί χέρι του Άκη) οργανώνεται κίνημα υποστήριξης του Αλέξη!

Μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια «πασοκογενή» στελέχη αποφάσισαν να συντονιστούν, προκειμένου να οδεύσουν…
οργανωμένα προς την Κουμουνδούρου!
Την περασμένη Παρασκευή, λοιπόν, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στελέχη που προέρχονται κυρίως από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και συζήτησαν για τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου πολιτικών δυνάμεων για την έξοδο από την κρίση. Ηταν εκεί η Λ. Κατσέλη, ο Γ. Αρσένης, ο Χ. Καστανίδης, ο Δ. Πιπεργιάς, ο Χρ. Κοκκινοβασίλης και ο Λ. Μίχος, ο οποίος ήταν και ένα από τα μέλη της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Στη συνάντηση, όπως αναφέρει το “Έθνος” παρευρέθησαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Παπαδημούλης, ο Αντ. Κοτσακάς εκ μέρους του ΕΚΜ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής και Γ. Μιχελογιαννάκης, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο Β. Χωραφάς, πολύ στενός συνεργάτης  του Α. Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Αμυνας.
Παρόντες επίσης ο Β. Τρεμόπουλος των Οικολόγων αλλά και ο Σ. Μπαγεώργος που έχει αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ. Οι συμμετέχοντες στην πλειονότητά τους τάχθηκαν υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ με τη μορφή «δορυφορικής δύναμης».
Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου… χάλασε τη συζήτηση, αφού σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πορεία προς τη δραχμή και την καταστροφή και πρότεινε τη συμπαράταξη με τη ΔΗΜΑΡ για τη δημιουργία του τρίτου πόλου.
assets_LARGE_t_420_54226672_type12130

tsipras-katseli-raftopoulos-kouroumplis-kotsakas-kotzias-660http://www.lykavitos.gr/archives/37709