9 Αυγ 2013

Δεν εχει τελειωμο ο πολεμος στους ΑΝΕΛ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΪΑΔΗΣ
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ;

Δυστυχώς κάποιοι που θέλουν τους ΑΝΕΛ μαγαζάκι, και επειδή προσπάθησαν να..... κάνουν στάση στο κίνημα, που αρέσκονται να θέλουν φαντάσματα του παρελθόντος να κυβερνούν την χώρα, προσπαθούν να φιμώσουν τις φωνές που αντιστέκονται.
Αυτές όμως οι φωνές δεν είναι στημένο μαγαζάκι, δεν είναι έμμισθοι, δεν μετέχουν σε ομάδες ούτε σε κλίκες, επειδή δεν είναι ούτε αριστερές φωνές (που κάποιοι έτσι μας δείχνουν), αλλά ούτε δεξιές, ήρθαν στους ΑΝΕΛ ως συνιδρυτές, για να δώσουν ένα απελευθερωτικό αγώνα, με προτάσεις, και στήριξη των κοινών θέσεων ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ. .
Δεν γνωρίζω τις πραγματικές προθέσεις του κ. Χαϊκάλη και ποτέ δεν τοποθετήθηκα κατά αυτού προσωπικά που δικαίως ή αδίκως πολλοί άλλοι συναγωνιστές βάλθηκαν κατά αυτού, αλλά τοποθετήθηκα κατά της πρότασής του, και απάντησα σε αυτή και πάντα κατά τα δικά μου κριτήρια, με πολιτικά επιχειρήματα, κάτι που και ίδιος ο Π. Χαϊκάλης το αποδέχτηκε.
Το ότι κάποιοι έστειλαν τον Βασίλη Μπελτσογιάννη να κατασκοπεύσει ποιοι ήταν στην φανερή και προγραμματισμένη συνάντηση της περασμένης Τρίτης, είναι φως φανάρι.
Παρότι δηλώνει ό ίδιος ότι για 2-3 μέρες ήταν δήθεν κατά της πρότασης του βουλευτή μας, χωρίς να έχει πάρει απαντήσεις από αυτόν, ξαφνικά άλλαξε, αποδέχτηκε την πρόταση και ήρθε να δει ποιοι ήταν αυτοί που εναντιώθηκαν στην πρόταση και στον βουλευτή. Και ως εκ θαύματος ο ευγενής Βασίλης τα έβαλε με τους υποκινητές κινηματίες (5) που παραβρέθηκαν στην αίθουσα, μεταξύ των περίπου 20μελών των ΑΝΕΛ, όχι με πολιτικό αντίλογο, αλλά με υστερία και φωνές.
Με κατηγορούν ότι εγώ παρακίνησα και τον βουλευτή Μαριά να κατέβει στο Σύνταγμα, όταν ο κος Μαριάς τον Μάρτιο κατέθεσε επίσημα από το βήμα της Βουλής την πρότασή του, δηλαδή να παραιτηθούν βουλευτές και να πάνε όλοι στο Σύνταγμα να ενωθούν με τον λαό. Για αυτή του την κατηγορία, δεν συμβουλεύτηκε πριν ούτε τον ίδιο το Μαριά, να τον ρωτήσει πως και γιατί το έκανε (αν βέβαια ο ίδιος ο βουλευτής του απαντούσε σε μία τόσο απαξιωτική ερώτηση).
Τους πείραξε, που ένα απλό μέλος σαν και εμένα, πίσω από την μάσκα του κινηματία, τόλμησα εξωθεσμικά, να κατεβάσω και να ταπεινώσω ένα βουλευτή (δική τους άποψη), έχοντας ως στόχο όχι μόνο την φωνή μου, αλλά και τις φωνές όλων μας.
Η απάντησή μου ήταν η συνήθης, όπως όταν κάνει κάποιος του κεφαλιού του, από την σημαία, αλλά αυτή την φορά από την Ελληνική σημαία.
Σε επίσημη καταγγελία μου για στάση στο κίνημα και μάλιστα εις βάρος του Γραμματέα μας Γαληνού, όπου οι αρμόδιοι έχουν γνώση, και πάλι ο Βασίλης Μπελτσογιάννης τα βάζει με τα Κινήματα, θεωρώντας ότι οι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν, και προσπαθεί να υπερασπιστεί τα σημεία και τα τέρατα, τους αποστάτες. Μα τα τέρατα όταν πεθαίνουν, σπαράζουν, χτυπιούνται και προσπαθούν να δαγκώσουν, πριν βγάλουν τον επιθανάτιο ρόγχο. Αλλά Βασίλη είμαι καλά αρματωμένος, όχι με ασπίδες αλλά με αποφασιστικότητα. Χτύπα δεν παθαίνω τίποτα.
Απλά θυμήσου, οι Καραμανληκοί και οι Σαμαρικοί, εδώ μέσα δεν έχουν θέση.
Όσο για τα κινήματα, όσο ο Πρόεδρος τα θέλει δίπλα του, θα στηρίζουμε τους πάντες, αν αύριο δεν μας θέλει, και πάλι στην πλατεία θα είμαστε εμείς.
Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε με Ν.Δ. ούτε με Χ.Α. ούτε με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τα χημικά και την τρέλα μας. Και δεν είμαστε Αναρχικοί Νικόλα, θέσεις και πιστεύω έχουμε και ας μας θεωρούν κάποιοι γραφικούς.
Για την Πατρίδα, χωρίς να κάτσουμε ποτέ κάτω από την μπάρα.

Πόλεμο θέλετε, δεν θα τον έχετε.

Προς ενημέρωση και μόνο επισυνάπτω αλληλοσυγκρουόμενες δημόσιες αναρτήσεις του ιδίου ατόμου, όχι προς τέρψη του κοινού, αλλά ως λυπηρό συμπέρασμα εκμετάλλευσης του από ομόκεντρους και έκκεντρους κύκλους:

• Βασίλης Μπλετσογιάννης Η ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΕΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ................ΠΑΥΛΟΟΟΟΟΟ...ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..............
(Υ.Γ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ)

• .Βασίλης Μπλετσογιάννης Κ. ΑΛΑΙΑΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ? ΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ? ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΟΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ? ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΑΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΠΗΣΙΜΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΕΡΩΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ Κ.ΚΙΝΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΘ ΒΡΟΜΑΕΙ ΕΔΩΩΩ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ...

• Βασίλης Μπλετσογιάννης ΠΟΙΟΣ ΣΑ ΒΑΖΕΙ Κ. ΑΛΑΙΔΗ ΕΡΩΤΟ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΤΑΝ ΠΗΣΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΕΠΗΣΗΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ? ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ .ΓΑΛΗΝΟ? ΠΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.. ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΟΜΑ ΤΕΛΙΚΑ.. ΠΟΛΛΟΙ ΨΕΥΤΙΑ Κ ΑΛΑΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΧΑΙΚΑΛΗΣ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 6 ΨΕΥΤΙΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΚΑΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΝΑ ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΙΝΟΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....
Σχόλιο: Ακούει κανείς;

• Βασίλης Μπλετσογιάννης Ο κ.χαικαλης προς τημη του εκατσε και απολογηθηκε την τρητη το απογευμα και μια ομαδα ανθροπων αναμεσα και εμενα γιατι ειχα την περιεργια να δω ποιη θα ειναι και οχι τι θα πει απο την μια ηταν τιμη του που ηρθε και απο την αλλη βλακια του.. και το ξερει γιατι του το ειπα και ιδιος προσοπηκα πηγαν να του στησουν παγηδα ναι παγηδα δεν θα σηνεχισω αλλο απο εδω τα υποληπα εκει που πρεπει ενα μεγαλο ΝΤΡΟΠΗ !! Αγωνισταραδες του κολου ειστε μερικη που βαζεται τους Βουλευτες να τσακονοντε.....

• Βασίλης Μπλετσογιάννης ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ
Σχόλιο: Τι είπε ο άνθρωπος.

• Maria Chrysostomidu Κοίτα Παντελή ας το αφήσουμε εδώ, το έχουμε πει , ότι δνε θέλουμε συνεργασία με δοσίλογους. και να σου πω, τα κινήματα πότε έχουν στηρίξει τις θέσεις μας? Όταν έχει πει ο πρόεδρος να μαζευτούμεστο Σύνταγμα έχουν έρθει? Τήρησαν αυτά τα κινήματα και πήραν στα σοβαρά την υπογραφή τους? Δεν έχω δει και καμία ανταπόκριση, εκτός από το κομμάτι του Δημαρά και του Μαριά, και δόξα ο θεός, γιατί αποδείχτηκαν καλοί συναγωνιστές.
Σχόλιο: Για όσους δεν την γνωρίζουν. η Μαρία δεν κατοικεί Αθήνα, από Θράκη νομίζω είναι, αλλά έχει πλήρη ενημέρωση και από καλή πηγή.