9 Αυγ 2013

Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ COPY -PASTE ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ


Τόν δρόμο πού ανοιξε το ΠΑΣΟΚ  σχετικά με τα οικονομικά του ακολουθεί η Ν.Δ.

Ο Πεπόνης που χειριζόταν την υπόθεση χρηματοδότηση κομμάτων ..τέλος

Ο μεγας Προβόπουλος χαρακτήρισε ΑΠΟΡΡΗΤΑ τα στοιχεία που ζητήθηκαν για την χρηματοδότηση των κομμάτων και εξασφαλιζει ετσι τούς οικονομικούς διαχειριστές...και τους διαύλους χρηματοδότησης.

Με εμετικές ντροπολογιες απο χορτασμένα βουλευτάκια και χαμαιλεοντες καμμία δίωξη, απαίτηση κατάσχεση για οφειλές και χρεη κομμάτων με αποκορύφωμα την τροπολογία που κατέθεσε ο πρωην ΠΟΛΑΝΙΤΗΣ,πρωην αναπαλαιωτής κτιρίων ,και φέρελπις βουλευτής commando...Δ.Σταμενίτης οπου μαζι με κάτι άλλα πρωτάκια και κατ εντολή μόνταραν την απαλλαγή κάθε υπευθύνου για την χορήγηση των θαλασσοδανείων στα κόμματα και πώς διαχείρηστηκαν αυτά τα χρήματα!!!!!!!!

Βεβαίως δέν ανησυχούμε αφού υπάρχει ο πούρος φιλελεύθερος και ο πρώτος καταγγέλων κ.Λευτερης Αυγενακης ...πού συνεχίζει  ..δια τής σιωπής τον αγώνα γιά διαφάνεια στην κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων!!!!!!.

Ολοι οί παραπάνω τύποι θα ερθουν μεθαυριο ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ και θά ψηφίσουν τήν  άρση ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟ ΣΚΟΡΔΑ.

Αυτά είναι τα χοντρά ψέμματα καί οι μεθοδεύσεις τους ...καί το πλέον προκλητικό ειδικά για τήν ΝΝΔ-ΠΟΛΑΝ -ετσι να πούμε κατι απλό ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΧΕΣΗ.
Οι φτηνιάρηδες ..απο 1000 ευρω να εδιναν οι βουλευτες θα εβγαινε η μισθοδοσία των υπαλλήλων με ΜΙΣΘΩΤΗ σχέση ....γιατί τα άλλα ..τα εξτραδάκια ..ειναι πολλά ...μα πάρα πολλά