9 Αυγ 2013

Αποκαλυτπικό video δείχνει δήμαρχο να απατάει τον άνδρα της μέσα στο δημαρχείο - Δείτε το!

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει την αναπληρώτρια δήμαρχο Els Uytterhoeven της μικρής πόλης Hoeilaart του Βελγίου, σε ερωτικές περιπτύξεις με τον εραστή της μέσα στο δημαρχείο. ..

Στο βίντεο καταγράφονται και οι διάλογοι της Δημάρχου με τον κάμεραμαν, όταν εκείνη αντιλήφθηκε την παρουσία του:
-"Τι κάνεις εσύ εδώ;", φαίνεται να λέει. "Είμαι η Δήμαρχος της πόλης".
-Απάντηση: "Όχι δεν είσαι εσύ η Δήμαρχος. Εσύ να μου πεις τι κάνεις εδώ".
-Δήμαρχος: "Σου είπα, είμαι η Δήμαρχος".
-"Ναι φυσικά. Και τι κάνεις εδώ στις 2 το βράδυ;".
-Δήμαρχος: "Μπορώ να μάθω το όνομα σου; Θέλω να δω την ταυτότητα σου!".
-"Δεν έχεις κανένα δικαίωμα, δεν είσαι αστυνομικός".

Η Els Uytterhoeven αναπλήρωνε τις τελευταίες ημέρες τον δήμαρχο της πόλης Tim Vandenput, ο οποίος απουσιάζει σε διακοπές. Στιγμιότυπα του βίντεο ("stills" στην κινηματογραφική γλώσσα) αλλά και το επίμαχο βίντεο, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εφημερίδα "Het Laatste Nieuws" η οποία είχε την τύχη να λάβει πρώτη το αποκλειστικό υλικό.

Δημοσιογράφοι της εφημερίδας προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την Uytterhoeven, εκείνη όμως αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο. Τώρα η ίδια θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, καθώς οι ερωτικές της περιπτύξεις έλαβαν χώρα μέσα στο κτίριο του Δημαρχείου.

Σύμφωνα με τον ιδιώτη που κατέγραψε τα πλάνα, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της 15ης Ιουλίου στο κάστρο του 15ου αιώνα στο οποίο "φιλοξενείται" η Δημοτική Αρχή της πόλης. Ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο μαζί με την Uytterhoeven, είναι ο επικεφαλής της τοπικής πολιτικής κίνησης "Open VLD".
http://www.newsit.gr