27 Φεβ 2013

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ...

«Σφήνα» στο σχέδιο προβολής της  Ελλάδας στο εξωτερικό μπήκε ο Δημήτρης Τζιώτης, στον οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, φέρεται να είχε αναθέσει ρόλο ο τέως γγ του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος, που είχε απομακρυνθεί από το ...

Συνάντηση Νικολόπουλου – Καραχάλιου με τον Σπύρο Ριζόπουλο

Την πόρτα του γραφείου του επικοινωνιολόγου Σπύρου Ριζόπουλου πέρασαν σήμερα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και ο πρώην γραμματέας Πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ Νίκος Καραχάλιος. Τι συζήτησαν οι τρεις, δεν έχει διαρρεύσει ωστόσο με δεδομένη την....

Γιορτάζει σήμερα ο ηλεκτρικός – Συμπληρώνει 144 χρόνια ζωής [εικόνες]

Ηταν 27 Φεβρουαρίου του 1869 όταν λειτούργησε για πρώτη φορά το πρώτο μέσο σταθερής τροχιάς στην Ελλάδα για να συνδέσει την Αθήνα με τον Πειραιά. Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, βέβαια, τότε δεν ήταν ακριβώς ο ίδιος, καθώς χρησιμοποιούσε ατμό και παρέμεινε έτσι μέχρι το 1904 όταν το ...

Η μόνη συνέπεια του Αντώνη Σαμαρά

Η μόνη συνέπεια του Αντώνη Σαμαρά είναι η σταθερή στήριξη που παρέχει στους διαπλεκόμενους κολλητούς του:

Μπορεί ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη καταδίκη για την υπεξαίρεση μαμούθ στο δήμο Θεσσαλονίκης, όμως είχε και έχει την....

Απορία NYT> Γιατί οι Ιταλοί συνεχίζουν να ψηφίζουν Μπερλουσκόνι;


«To να παρακολουθεί κανείς το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, είναι σα να βλέπει ξανά και ξανά την ίδια ταινία, ελπίζοντας για ένα διαφορετικό τέλος που δεν έρχεται ποτέ. Οι παρατηρητές φεύγουν με την ίδια απορία: Γιατί οι Ιταλοί συνεχίζουν να ψηφίζουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι;» αναρωτιούνται σε άρθρο τους, οι New York Times.....

Πρώτη φορά ισόβια σε πολιτικό...



Τον έκαψε ο ταμίας...

Η ανταποκρίτρια του MEGA στη Θεσσαλονίκη, Κλέλια Κλουντζού, έδωσε την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην αίθουσα του δικαστηρίου, τη στιγμή που ο πρόεδρος ανακοίνωσε την ποινή των ισοβίων.
"Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατέρρευσε και...

Γιατι τους υδρογονανθρακες τους λεει υδατανθρακες

Μια ειναι η εξηγηση για την μετονομασια των υδρογοανθρακων σε υδατανθρακες......

Έλεγχος offshore εταιρειών

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων

ΠΡΟΣ :

κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

κ. Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: Έλεγχος offshore εταιρειών.....

Ο "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ" ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ON CAMERA
«ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ» ΣΤΗ ΔΙΚΗ
Μετά από συνεχείς αναβολές δικάζεται αύριο στην Ηγουμενίτσα ο γιατρός στο επάγγελμα και πρώην νομάρχης Θεσπρωτίας Γιόγιακας (φωτό), που είχε καταγραφεί από κρυφή κάμερα να παραλαμβάνει σε φύλλα εφημερίδας χαρτονομίσματα 10.000 ευρώ... ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ;(TO AKOYME TEΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)


Πολλαπλασιαστές: Για να ξέρουμε τι λέμε.
Του Γιάννη Βαρουφ
Αυτό τον καιρό η έννοια του δημοσιονομικού πολλαπλασιαστή έχει αποκτήσει σημαντική πολιτική σημασία, καθώς δραπέτευσε από τα εγχειρίδια των μακροοικονομικών και κυριαρχεί στον δημόσιο διάλογο τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού. Καλό είναι λοιπόν να ξέρουμε τι...

Ο άνθρωπος που λατρεύτηκε σαν θεός...

Γιατί Νάπολι και Μαραντόνα είναι δύο έννοιες ταυτόσημες

Η επιστροφή του Ντιέγκο στη Νάπολη, τη Δευτέρα, για να ρυθμίσει τις φορολογικές του εκκρεμότητες έγινε δεκτή από τον κόσμο με πανηγυρισμούς.

Τον υποδέχθηκαν όπως του έπρεπε, σαν ήρωα και θρύλο! Και το... άξιζε!

Η Νάπολη, μια ομάδα μεσαίας δυναμικότητας στο ιταλικό πρωτάθλημα, έκανε το «μπαμ» το 1984, όταν ο πρόεδρος Corrado Ferlaino πλήρωσε ένα πόσο-ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής για να φέρει τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην πόλη της Νότιας Ιταλίας.

Ο αργεντίνος σταρ θα έπαιρνε ολόκληρη την ομάδα στην πλάτη του και θα την οδηγούσε σε δύο τίτλους στο Καμπιονάτο μέσα σε τρία χρόνια, με τον πρώτο να έρχεται το 1987. Στις δύο δεκαετίες που προηγήθηκαν μάλιστα της μεταγραφής του Μαραντόνα στη Νάπολη, η ομάδα μετρούσε μια χούφτα τίτλων, όπως τις δύο κατακτήσεις του κυπέλλου Coppa Italia το 1962 και το 1976.

Οι οπαδοί διψούσαν για επιτυχίες και η ομάδα για σταθερότητα στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, φιλοδοξίες που κάλυψε αμφότερες ο μεγάλος Μαραντόνα.



Ήταν λοιπόν καλοκαίρι του 1984 όταν ο Ferlaino έκανε τη διαφορά στο ρόστερ φέρνοντας τον 24χρονο σουπερστάρ στη Νάπολη. Η μεταγραφή-ρεκόρ από την Μπαρτσελόνα στοίχισε 8 εκατομμύρια ευρώ (το '84!), ποσό αστρονομικό που έπρεπε να χορηγηθεί μέσα από δάνεια. Με τη βοήθεια του ντόπιου πολιτικού Vincezo Scoti, ο οποίος χρησιμοποίησε τις διασυνδέσεις του στο ιταλικό τραπεζικό σύστημα, η Νάπολη εξασφάλισε το πολυπόθητο τραπεζικό δάνειο και η έλευση του Αργεντίνου στην ομάδα έγινε πραγματικότητα.

Καταλυτικό γεγονός αναμφίβολα για την τύχη της ομάδας, με 75.000 οπαδούς να σχηματίζουν ουρές για ώρες για να αποκτήσουν το προνόμιο να δουν πρώτοι τον Ντιεγκίτο να κάνει τα μαγικά του με την μπάλα. Ο σωτήρας είχε φτάσει στην ομάδα. Τοπική εφημερίδα σχολίασε μάλιστα τη μεταγραφή του Μαραντόνα ως εξής: «Παρά την έλλειψη δημάρχου, σπιτιών, σχολείων, λεωφορείων και υγειονομικών υπηρεσιών, τίποτα από αυτά δεν μετράει πια επειδή έχουμε τον Μαραντόνα»!

Οι φίλαθλοι υποδέχτηκαν το γεγονός με τη δέουσα λαμπρότητα, με δεκάδες χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας να εξαφανίζονται κυριολεκτικά από τα ταμεία πριν από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν. Παρά το γεγονός βέβαια ότι η «σεζόν σημαδεύτηκε και καθορίστηκε από τα γκολ, τις ασίστ και την ενέργεια του Μαραντόνα», όπως σχολίασε ο τοπικός Τύπος, η Νάπολη τερμάτισε 8η στο Καμπιονάτο.



Την επόμενη αγωνιστική χρονιά, '85-'86, η Νάπολη θα τερμάτιζε 3η: οι βάσεις για την αλλαγή του κλίματος είχαν τεθεί, με την ταυτόχρονη αλλαγή του προπονητή. Ο κόουτς και παλιός παίκτης της Νάπολης, Ottavio Bianchi, ήρθε για να μείνει και να κάνει τη διαφορά. Και για την ιστορία του πράγματος, ο Μαραντόνα σκόραρε 31 γκολ σε 60 αγώνες στα δύο πρώτα χρόνια του στη Νάπολη.

Ο νέος προπονητής άφησε ελεύθερο τον Μαραντόνα μέσα στο γήπεδο, μακριά από τακτικισμούς και θέσεις, για να «εκφραστεί με τον τρόπο που ξέρει», όπως σχολίασε ο Bianchi, για να συνεχίσει: «Πρέπει να του επιτρέψουμε να δείξει την κλάση του, τα χαρακτηριστικά του. Είναι στο χέρι μας να διαμορφώσουμε έναν τσιμεντένιο κλοιό γύρω του για να του επιτρέψουμε να δείξει την ποιότητά του».

Απαλλαγμένος από τα καθήκοντά του ως μέσου, ο Μαραντόνα αφέθηκε ελεύθερος στην επίθεση. Ήταν η προπονητική προσέγγιση που χρειαζόταν ο σουπερστάρ, που έγινε αυτομάτως η αιχμή του επιθετικού δόρατος της Νάπολης.



Το καλοκαίρι του 1986 ήταν η καθοριστική στιγμή τόσο για τον παίκτη όσο και την ομάδα: το Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό! Πριν φύγει από την Ιταλία για τα καθήκοντά του στην εθνική της Αργεντινής, ο Μαραντόνα, ο προπονητής Bianchi και ο πρόεδρος Ferlaino κατέληξαν σε μια μικρή λίστα μεταγραφών ντόπιων παικτών που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα του Αργεντίνου.

Κατόπιν ο Ντιεγκίτο οδήγησε την Αργεντινή στον τίτλο, με 5 γκολ και 5 ασίστ, την ίδια στιγμή που έγραψε το όνομά του στην ποδοσφαιρική ιστορία με χρυσά γράμματα, μέσα από τα δύο περίφημα γκολ που σκόραρε κόντρα στην Αγγλία στα προημιτελικά: το ένα ονομάστηκε το «Γκολ του Αιώνα» και το άλλο το «Χέρι του Θεού»!

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν, '86-'87, ανήκε στη Νάπολη και το αστέρι της: με 17 γκολ σε 41 αγώνες, ο Μαραντόνα οδήγησε την ομάδα του στον πρώτο τίτλο της Serie A, κάνοντας ταυτόχρονα τη Νάπολη τη μόνη ομάδα του ιταλικού Νότου που σήκωνε ποτέ κούπα!



Οι πανηγυρισμοί του κόσμου ήταν πρωτοφανείς στα χρονικά της πόλης, με υπαίθρια πάρτι και 24ωρες φεστιβαλικές εκδηλώσεις που κράτησαν μια ολόκληρη εβδομάδα! Ο κόσμος είχε έρθει τα πάνω κάτω. Οι Ναπολιτάνοι επιδόθηκαν σε εικονικές κηδείες της Γιουβέντους και της Μίλαν, καίγοντας τα φέρετρά τους και τραγουδώντας: «Μάιος 1987: Μια νέα αυτοκρατορία γεννήθηκε».

Και η συμβολική της αριθμολογίας: η Νάπολη έπρεπε να περιμένει 61 χρόνια για να πάρει πρωτάθλημα, νούμερο που κληρώθηκε στη δημοτική λοταρία την επόμενη εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη μάλιστα εβδομάδα του Μαΐου, όταν η Νάπολη σήκωνε την κούπα, κληρώθηκε ο αριθμός 43, το νούμερο της φανέλας του Μαραντόνα!

Τέτοιες ήταν οι επιπτώσεις της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην πόλη και η λατρεία που είχαν οι Ναπολιτάνοι στον Μαραντόνα, που τα παιδιά που γεννιόταν έκτοτε ονομάζονταν «Ντιέγκο» προς τιμήν του.



Η κατάκτηση του Καμπιονάτο το 1987 δεν ήταν ωστόσο το τελευταίο κομμάτι του παζλ της ναπολιτάνικης επιτυχίας: θα ακολουθούσε το «νταμπλ», με την κατάκτηση του κυπέλλου Coppa Italia με νίκη 4-0 κόντρα στην Αταλάντα...

Τι έγινε κατόπιν; Τα 21 γκολ του Μαραντόνα στους 39 αγώνες της επόμενης σεζόν, '87-'88, θα ξαναέβαζαν την ομάδα σε τροχιά τίτλου, η Μίλαν θα της «έκλεβε» ωστόσο το πρωτάθλημα. Το '88-'89, η Νάπολη θα τερμάτιζε δεύτερη, πίσω από την Ίντερ, θα κατακτούσε όμως το Κύπελλο UEFA 1989.

Το «ειδύλλιο» του Μαραντόνα με τους Ναπολιτάνους θα γινόταν κομματάκι πικρόχολο την επόμενη χρονιά, όταν τα «έσπασε» με τον πρόεδρο Ferlaino, γεγονός που δεν τον εμπόδισε βέβαια να χαρίσει στην ομάδα άλλο ένα πρωτάθλημα, τη σεζόν '89-'90, με 18 γκολ σε 36 ματς.

Ο Μαραντόνα έφυγε από τη Νάπολη το 1992 μέσα σε ένα σύννεφο κοκαΐνης, κηλιδωμένος από μικροσκάνδαλα και ιστορίες για σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Εγκατέλειψε ωστόσο την ομάδα ως το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό αστέρι όλων των εποχών!
http://www.newsbeast.gr

Ομογενής βουλευτής κατηγορείται για «ρουσφέτι» στην Κατερίνα Στανίση!

O ομογενής βουλευτής του Καναδά, Τζιμ Καρύγιαννης, κατηγορείται πως παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο της Κατερίνας Στανίση και της μπάντας της μέσω του τελωνείου και του ελέγχου μετανάστευσης στο Τορόντο, ενώ η τραγουδίστρια θα τραγουδούσε στο μνημόσυνο των 40 ημερών για τον πατέρα του.
Όπως έγινε γνωστό, η Κατερίνα Στανίση και....

Κι αν σου πέσει το μπαλάκι; Δείτε το ψηλότερο γήπεδο τένις στον κόσμο![εικόνες]

Αυτό είναι το ψηλότερο γήπεδο τένις στον κόσμο. Βρίσκεται στην οφορή του ξενοδοχείου Burj Al Arab στο Ντουμπάι και αποτελεί το …σήμα κατατεθέν της χώρας.

Το γήπεδο, βρίσκεται 210 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας! Και μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να  …

Marketwatch: Πλοίο που βυθίζεται η Ευρώπη και σέρνει μαζί του και τις ΗΠΑ

“Η Ευρώπη είναι ένα πλοίο που βυθίζεται… Τα προβλήματά της δεν είναι ένα, ούτε δύο, αλλά… επτά! Δεν είναι μόνο το υπέρογκο χρέος της Ελλάδας, ή το εκλογικό αποτέλεσμα της επίσης καταχρεωμένης Ιταλίας που κάνουν τις διεθνείς αγορές να τρέμουν, αλλά και έξι ακόμη κρίσιμοι παράγοντες”.....

Η Σαρδηνία κατάργησε τον ΦΠΑ και αναπτύσσεται!

Βασίστηκε στην Συνθήκη της Λισσαβόνας, που οι εδώ νησιώτες αυτοδιοικητικοί αγνοούν… Μία τέτοια κίνηση θα εκανε το Αιγαίο πραγματικό μοντέλο ανάπτυξης, αντί οι κομματικοί ινστρούχτορες να ζητιανεύουν επιχορηγήσεις. Δεν θέλει και ιδιαίτερη ευφυΐα για την εθνική σημασία της οικονομικής ευρωστίας των νησιών…

Ο Mario Monti, ο Paul Krugman και η λιτότητα

By Gideon Rachman
 O Paul Krugman έσπευσε να σχολιάσει τον πολιτικό θάνατο του Mario Monti - που ήρθε τέταρτος στις ιταλικές εκλογές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η φήμη που απολαμβάνει για τη σωφροσύνη του ο Μ. Monti είναι παραφουσκωμένη. Αντιθέτως, λίγο-πολύ του άξιζε η μοίρα του, «γιατί στην ουσία ήταν ο αποικιακός διοικητής που ...

ΤΑ 5 ΒΑΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ SEX!

Άραγε σας έχει τύχει ποτέ να είστε με έναν άντρα, να τον θέλετε και να τον αγαπάτε, αναφερόμαστε φυσικά στις γυναίκες αναγνώστριες, αλλά παρά τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν, κάτι να μην πηγαίνει καλά με τις σεξουαλικές σας συνευρέσεις; Μην αγχώνεστε, δεν σημαίνει ότι σας έχουν τελειώσει αυτά που...

Deutsche Welle: Χωρίς διαγραφή χρέους δεν θα υπήρχε το «γερμανικό οικονομικό θαύμα»

Το χρέος της χώρας είναι μεγάλο. Η εμπιστοσύνη των δανειστών έχει κλονιστεί. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη…

Δικαστίνα έκανε σ$ξ με κρατούμενο και τους άκουσε όλη η φυλακή! (pics)

Συνήγορος υπεράσπισης και δικαστικός 52χρονών, δεν μπόρεσε να κρατήσει τις...
αποστάσεις από τον νεαρό πελάτη της, με αποτέλεσμα να τους ακούσει όλη η φυλακή, καθώς έκαναν συχνά σ$ξ στο δωμάτιο της ανάκρισης!


Το περιστατικό συνέβη στην Ιντιάνα, και αυτή τη ...

"H ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ"!

ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Το είπε επί λέξη ο Κεφαλογιάννης για να γλιτώσει το πρωινό ξύλο που έτρωγε από τον Λαφαζάνη με αφορμή τις ποινικές διώξεις σε οφειλέτες άνω των 5.000 ευρώ. "Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ χρωστάει πουθενά"! Στους υπαλλήλους της δεν χρωστάει; Στον Βωβό που τους...

Oι πολιτικοί αρχηγοί και τα συμφέροντά (τους)


Αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις αιτιάσεις του κ. Τσίπρα για την επιλεκτική αδυναμία του Σαμαρά σε Μελισσανίδη και Μπόμπολα σε σχέση με τις Σκουριές Χαλκιδικής και τον ΟΠΑΠ, δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε την....

Ισόβια δεσμά για Παπαγεωργόπουλο

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης πρότεινε ο εισαγγελέας για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια για την... πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του κεντρικού Δήμου........

Από το MIT στην Κρήτη ο εφευρέτης του υπολογιστή των 100 δολαρίων

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί ο Ερευνητής και Διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab του ΜΙΤ, Μιχάλη Μπλέτσας, ο εφευρέτης του υπολογιστή των εκατό δολαρίων. Ο κ. Μπλέτσας θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Γιατί τα λάπτοπ χρειάζονται αυτάκια και άλλες διδακτικές ιστορίες” σε...

ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ...ΤΙΤΑΝΙΚΟ !...

Τις περισσότερες φορές, οι δυσκολίες ενώνουν. Στην περίπτωση όμως της κρίσης που περνά η Ελλάδα, μιας κρίσης με πολλές όψεις, αξιακές, θεσμικές, κοινωνικές και οικονομικές, μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι η πολυδιαίρεση, ο διχασμός....

Η Ελλαδα εχασε τους υδατανθρακες ........Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Απίστευτο γέλιο χάρισε για άλλη μια φορά ο Πάνος Καμμένος ο οποίος προφανώς πήρε μαζί του στη Βουλή και διάβασε τη δίαιτα που του έχει γράψει η διαιτολόγος του... δεν εξηγείται αλλιώς το ότι συνεχώς αναφερόταν σε υδατάνθρακες αντί για υδρογονάνθρακες... εκτός αν ξέρει κάτι παραπάνω:
Στην πραγματικότητα το Αιγαίο είναι γεμάτο υδατάνθρακες... Δείτε  το βίντεο στο τέλος με το απόσπασμα με τους "υδατάνθρακες":

Ελλαδάρα


Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης ΠρετεντέρηςΙδού! Ο λόγος που πάμε κατά διαόλου ως country! Οικογένεια με τρεις ανέργους που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, τρέχουν τα χρέη από παντού και δεν υπάρχει ευρώ για να κινηθούν…

Ο άνθρωπος της Lehman που θα βάλει φυλακή την "λίστα" Λαγκάρντ!



Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, της κυβέρνησης των γερμανοτσολιάδων δεν έχει προηγούμενο.

Ο άνθρωπος, τον οποίο πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα του Reuters χαρακτήρισε «μαϊμού της τεχνολογίας» (για την ακρίβεια, ο ίδιος έχει αυτοχαρακτηριστεί ως "μαϊμού της τεχνολογίας"), ο άνθρωπος οποίος επιδίδεται...

"Κατηχητικά μίσους" από τη Χρυσή Αυγή

Την αποκάλυψη ότι η "Χρυσή Αυγή" έχει ξεκινήσει "κατηχητικό μίσους" σε μικρά παιδιά ηλικίας 6 -10 ετών, κάνουν τα "Νέα". Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πρόγραμμα ονομάζεται "Διάπλαση των Παίδων" και ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο στην Αρτέμιδα, με 20 παιδιά να συμμετέχουν ήδη στις συγκεντρώσεις. Στόχος, η προσέλκυση ανήλικων μαθητών.
Τα παιδιά αποκαλούνται....

Φωτογραφία όνειδος για τους Νεοδημοκράτες


Σε όλα τα φύλλα των εφημερίδων και δη των παραταξιακών "παίζει" η φωτογραφία όνειδος για τους Νεοδημοκράτες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να χειροκροτεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η παρέα του κ. Σαμαρά έχει πάρει....

Φοροδιαφυγή: Νέα «λίστα Νικολούδη» με 335 «καυτά» ονόματα -Ποιοι είναι

Ονόματα υπεράνω υποψίας περιλαμβάνονται στη γνωστή πλέον και ως «λίστα Νικολούδη» και αφορά 335 περιπτώσεις που ο έλεγχος του Πόθεν Εσχες έδειξε μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή.
Τα στοιχεία προέκυψαν μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους που έκανε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από...

Το αφύσικο discount της Eurobank

Που οφείλεται η κάθετη πτώση της μετοχής – Δοκιμασία σήμερα για την μετοχή της Εθνικής.
Δεν βγάζει νόημα». Αυτή τη λιτή απάντηση δίνουν αναλυτές στην ερώτηση του που οφείλεται η κατάρρευση της μετοχής της Eurobank. Χθες η μετοχή της Εurobank (για την ακρίβεια το 15% των μετοχών που δεν αποδέχθηκαν την...

ΕΒΑΛΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕ


Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από την τοποθέτηση του Ορέστη Μεσοχωρίτη, της γνωστής οικογενείας «Μεσοχωρίτης Κατασκευαστική», η οποία πτώχευσε, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στα ΕΛ.ΤΑ και άρχισαν τα μαγειρέματα, γράφει η εφημερίδα....

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΧΘΕΣ...
Το συμπέρασμα που βγήκε από όσα είπε χθες ο Μητσοτάκης; Ότι ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να...

'Οσκαρ γραφικότητας: Πάνος Καμμένος και η ΑΕροψεκασμένη

Έστειλε το μήνυμά του στα ιταλικά στους ιταλούς ψηφοφόρους ο προεδρεύοντας, αλλά αυτοί τον γείωσαν... όλα τα λεφτά βέβαια είναι η μετάφραση του μηνύματος από ΑΕροψεκασμένη...

ΤΟ ΣΟΦΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ - Μήπως είναι καιρός να βάλουμε κι εμείς αυτό το σοφό τεστ στη ζωή μας;


Το σοφό τεστ του Σωκράτη που πρέπει να το εφαρμόζουμε κι' εμείς
Μια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της "τριπλής διύλισης"....

Όποιος δημόσιος υπάλληλος δεν μετακινείται θα απολύεται! Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο



Μέχρι τις 13 Μαρτίου έχουν προθεσμία να υποβάλλουν δηλώσεις για τις θέσεις στις οποίες προτιμούν να μετακινηθούν, οι 1981 αορίστου χρόνου διοικητικοί υπάλληλοι, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με εγκύκλιο, που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με οδηγίες για την υλοποίηση της ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Ιδού η απάτη της κυβέρνησης Σαμαρά σε βάρος του λαού που στο όνομα της...Ανάπτυξης μειράζει αφειδώς χρήματα από το ΕΣΠΑ σε ημετέρους
Η ΑΠΑΤΗ TΗΣ ...ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!
αποκλειστικά ντοκουμέντα
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο Α. Σαμαράς εξελέγη Πρωθυπουργός για να ...

Κρητικός σωτήρας από Σουηδία έστειλε κοντέινερ με φάρμακα στα νοσοκομεία του Λασιθίου

Σε μια σημαντική δωρεά προχώρησε ένας Κρητικός ομογενής που ζει στη Σουηδία στην προσπάθεια του να στηρίξει τα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο της συγχώνευσης λόγω της κρίσης και των σοβαρών ελλείψεων που αντιμετωπίζουν.

Ο Κρητικός που κατάγεται απο το ...

Όταν τα άτακτα παιδιά μένουν μόνα….


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ......