24 Απρ 2014

Νίκος Νικολόπουλος (στο alpha radio): «τροπολογία σκάνδαλο στο έργο της Δικαιοσύνης»



Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό alpha και στον δημοσιογράφο Κώστα Κριετσιώτη, ο αντιπρόεδρος της «ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή τα δημοσιεύματα του Κυριακάτικου τύπου για...
την κακοδιαχείριση που συνέβη σε αθλητικές διοργανώσεις και για τις «ρεμούλες» που έγιναν την περίοδο εκείνη, μεταξύ άλλων:
«Το «δίδυμο της συμφοράς» Σαμαρά Βενιζέλου όχι μόνο δεν έκανε τα όσα όφειλε για να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα (λίστα Λαγκάρντ κ.α.), ούτε φυσικά έστειλε κάθε κλέφτη στο κελί του, προχωρά και σε στην αθώωση τους.
Έβαλε στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων 14-04-2014 στο Νομοσχέδιο  "περί Πρόσβασης στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και συγκεκριμένα στο άρθρο 168 αυτού με το οποίο επιδιώκεται η αντικατάσταση του άρθρου 68 Ν. 4150/2013, τροπολογία αντισυνταγματική - φωτογραφική και καταχρηστική.
Η ίδια αυτή φωτογραφική τροπολογία είχε επιχειρηθεί και προ διμήνου περίπου να ψηφιστεί σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης  αλλά αποσύρθηκε κατόπιν πολλών κοινοβουλευτικών αντιδράσεων.
Για δεύτερη φορά με την τροπολογία αυτή επιχειρείται σκόπιμα πρωτόγνωρη και ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. Επίσης επιχειρείται να οριστεί ότι αναδρομικά δεν θα ισχύει το άρθρο 479 του Αστικού Κώδικα, πρωτεύοντος Νόμου του Ελληνικού Κράτους.  
Ήδη μάλιστα τα Ελληνικά Δικαστήρια έχουν κρίνει υποθέσεις. Η τροπολογία αυτή εισάγεται προκειμένου να αλλάξει την πορεία της νομολογίας και των εκκρεμών δικών.
Πρόκειται περί προσπάθειας νομοθετικής ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ και ωμής παρέμβασης στο έργο της δικαιοσύνης, κατά παραγγελία συγκεκριμένων συμφερόντων
Επίσης στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξη με αφορμή την  δολοφονική επίθεση που δέχτηκε υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», στο κέντρο της Αθήνας, από ροπαλοφόρους τραμπούκους που φέρονται να «ενοχλήθηκαν» για την κριτική στον Σαμαρά, ο  Νίκος Νικολόπουλος απάντησε:
«Στην Ελλάδα των μνημονίων εκτός από την δικαστική «παράγκα» που στήνει η Κυβέρνηση «θεριεύει» και ένα παρακράτος που λειτουργεί τώρα στα ΜΜΕ «υπηρετώντας» την ανελέητη  την μιντιακή προπαγάνδα και τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα. Τώρα αποφάσισε να επιτεθεί κατά πρόσωπο σε όσους αντιστέκονται. Απροκάλυπτα πλέον γυρίζει τον τόπο στην εποχή των ροπαλοφόρων, προκειμένου να τρομοκρατήσει κάθε αντίπαλη πολιτική φωνή και να επιβραδύνει την ελεύθερη πτώση του δουλοπρεπούς και διαπλεκόμενου καθεστώτος που στηρίζει, αλλά και στηρίζεται από την δουλοπρεπή συγκυβέρνηση.
Λυπάμαι πολύ που πέρασαν τόσες ώρες και ακόμα η Κυβέρνηση δεν βγήκε να καταδικάσει την δολοφονική επίθεση κατά του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό Ησαΐα Κωνσταντινίδη…..
Καταγγέλω τους αρμόδιους Υπουργούς και τις κρατικέ αρχές γιατί ακόμα δεν έχουν αναλάβει δράση Να εντοπίσουν και να συλλάβουν άμεσα τους θρασύδειλους τραμπούκους που επιτέθηκαν στον Ησαία Κωνσταντινίδη, όπως έχουν δράσει σε άλλες περιπτώσεις . Ο λαός και ξέρει και καταλαβαίνει…»