16 Απρ 2014

ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΕΜΑΤΟ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ”: ΔΥΟ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ(Ο ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕΤΑΞΑ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ “ΕΠΕΝΙΤΙΣΑ”, ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ “ΤΣΕΚΟΥΡΟΦΟΡΟΥ” ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΠΕΝ, ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ! ΤΥΦΛΑ ΝΑ’ΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ…



evro-samarasΈκανε “κέντα” ο Σαμαράς με τις επιλογές του στο Ευρωψηφοδέλτιο. Από τις πληροφορίες που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, από υποθέσεις του
παρελθόντος αλλά και από εκκρεμούσες δικογραφίες, έχουμε και λέμε για συγκεκριμένα στελέχη, την επαγγελματική αξιοσύνη των οποίων σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε.....

Διαβάζουμε από το Στόχο:
“Απίστευτο κι όμως αληθινό: Μετά την αποπομπή του Ελληνόψυχου δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη, η Συγγρού αναζητούσε αγωνιωδώς έναν εγνωσμένο πατριώτη για να κατεβάσει στο Ευρωψηφοδέλτιό της η Νέα Δημοκρατία, μπάς και αρπάξει μερικές ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Και σε ποιόν κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς, νομίζετε; Στον αρχισυντάκτη του περιοδικού “Εκκλησία” και επί 20 χρόνια υπάλληλο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κωνσταντίνο Χολέβα, που είναι ο αγαπημένος γιός του θρυλικού υπουργού Ναυτιλίας της 21ης Απριλίου, Ιωάννου Χολέβα, στενού φίλου του Στρατηγού Στυλιανού Παττακού!..
Για την ιστορία, ιδού το βιογραφικό του κ. Κ.Χολέβα, όπως το παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης η Λεωφόρος Συγγρού:
42. Χολέβας Κωνσταντίνος
Ο Κώστας Χολέβας είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού «Εκκλησία», του επίσημου δελτίου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει γράψει βιβλία σχετικά με τα Εθνικά μας Θέματα & την Ελληνορθόδοξη Παράδοση και έχει βραβευθεί για το συγγραφικό του έργο”.
Ποιος ήταν ο πατέρας του; Διαβάζουμε από απόσπασμα εποχής:
“Η αρχική σύνθεση της κυβέρνησης, στις 13 Δεκεμβρίου 1967 ήταν:
Γεώργιος Παπαδόπουλος Πρωθυπουργός, Υπουργός Εθνικής Αμύνης και Προεδρίας Κυβερνήσεως
Στυλιανός Παττακός Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και Υπουργός Εσωτερικών
Νικόλαος Μακαρέζος Υπουργός Συντονισμού
Παναγιώτης Πιπινέλης Υπουργός Εξωτερικών
Αδαμάντιος Ανδρουτσόπουλος Υπουργός Οικονομικών
Κωνσταντίνος Καλαμποκιάς Υπουργός Δικαιοσύνης
Στις 20 Ιουνίου του 1968 παραιτήθηκαν οι Καλαμποκιάς (Δικαιοσύνης), Παπαδημητρακόπουλος (Εμπορίου), Τοτόμης (Συγκοινωνιών), Πουλαντζάς (Κοινωνικής Προνοίας), Αθανασίου (Εμπορικής Ναυτιλίας), Πουλέας (Εργασίας), Παττίλης (Βορείου Ελλάδος), Λιζάρδος (υφυπ. Οικονομικών), Λαμπίρης (υφυπ. Κοινωνικής Προνοίας), Σιδεράτος (υφυπ. Προεδρίας Κυβερνήσεως) και διορίστηκαν οι:
Δημήτριος Παττίλης Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου και Β΄ Αντιπρόεδρος Κυβερνήσεως
Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος Υπουργός Δικαιοσύνης
Επαμεινώνδας Τσέλλος Υπουργός Εμπορίου
Σπυρίδων Λιζάρδος Υπουργός Συγκοινωνιών
Λουκάς Πάτρας Υπουργός Κοινωνικής Προνοίας
Απόστολος Βογιατζής Υπουργός Εργασίας
Ιωάννης Χολέβας Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας
Για τον υποψήφιο Κ. Χολέβα μας μετέφεραν κάτι ακόμα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ότι διετέλεσε μέλος ως νεαρός  της Οργάνωσης της “4ης Αυγούστου”. Αληθεύει κύριε Χολέβα;
—————————————————————————————————-
Πάμε παρακάτω: Ο Γιώργος Μομφεράτος, γιος του Νικόλαου Μομφερράτου εκδότης και στενού συνεργάτη του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα είναι στις λίστες του ευρωψηφοδελτίου. Ο πατέρας του ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του κεντροδεξιού Τύπου, και από τα πιο γνωστά θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.
Τι προφανώς λησμόνησαν να αναφέρουν για τον γιο του δολοφονημένου εκδότη. Τις πολιτικές καταβολές του πατέρα του:
Ο Νικόλαος Μομφερράτος (28 Φεβρουαρίου 1924- 21 Φεβρουαρίου 1985) ήταν Έλληνας εκδότης και τραπεζίτης, στενός φίλος και συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του κεντροδεξιού Τύπου, και από τα πιο γνωστά θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.
Υπήρξε Οικονομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή (1959-1963) καθώς και Υποδιοικητής της Αγροτικής Τράπεζας (1960-1963). Επί χούντας (1973) διετέλεσε Υπουργός Βιομηχανίας στην κυβέρνηση Μαρκεζίνη. Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, ήταν εκδότης της εφημερίδας Απογευματινή (1980-1985).
—————————————————————————————
Ζωή Ράπτη: Πρωην σύζυγος του Μάκη Βορίδη. Στελέχη της παλιάς ΕΠΕΝ επιμένουν ότι η κυρία Ράπτη διατέλεσε μέλος της παράταξης του Γεωργίου Παπαδόπουλου.
Διαβάζουμε από δημοσίευμα του διαδικτύου σε αφιέρωμα στη ζωή του γνωστού ποινικολόγου:
“…Κάτι που φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι, όταν στο πρώτο σου γάμο, με τη δικηγόρο Ζωή Ράπτη, σε έχει παντρέψει ο ακροδεξιός, ο άλλοτε αντιπρόεδρος του γαλλικού Front National, Καρλ Λανγκ και στον δεύτερο, με την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου, o ίδιος ο Ζαν-Μαρί Λεπέν. Τότε μάλιστα, μπρος στον φόβο επεισοδίων, είχε αποκλειστεί ο Αγ. Διονύσιος στο Κολωνάκι από διμοιρίες των ΜΑΤ! Χαριτολογώντας, πριν από το μυστήριο ο αδερφός του Κώστας έλεγε: «Στον πρώτο γάμο, ρε Μάκη, ήρθε η αστυνομία, στον δεύτερο τα ΜΑΤ, στον τρίτο τι θα γίνει, θα μπουν τα τανκς;». Η απάντηση είναι όχι. Γιατί δεν προβλέπεται τρίτος γάμος”.
Για τον υπόδικο  Θοδωρή Ζαγοράκη, τα έχουν πει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από χτες εδώ
Μας μένει και ο κατηγορούμενος για κακουργηματική απιστία, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου. Κατηγορείται ότι σαν μέλος του Δ.Σ του δήμαρχου Κουράση γνώριζε για το 1.000.000 ευρώ που έλαβε ο δήμος για έργο καθαρισμού συνοικισμού των Ρομά, το οποίο ουδέποτε έγινε. Μάλιστα το Ε.Σ τους καλεί να γυρίσουν πίσω πάνω από 500.000 ευρώ. Τι έγιναν τα λεφτά; Ποιος τα έφαγε; Ο κ.Ζαφειρόπουλος είναι έξω με περιοριστικούς όρους.
Και εις ανώτερα κύριε Σαμαρά.
 http://www.makeleio.gr/?p=83056