23 Απρ 2014

Στηρίζουμε-Ψηφίζουμε τον Άριο Αίλυν Κωνσταντίνο Τζα!


ΣΙΝΑΙΛΥΝΑΙΣ ΣΙΝΑΙΛΥΝΙΔΑΙΣ ΚΑΙ ΣΙΝΔΑΙΤΙΡΕΣ………ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΑ!!!!!!!!!!!!1! …….. ΣΤΙΡΥΖΟΥΜΕ ΑΙΛΥΝΑΙΣ ΕΘΝΥΚΥΣΤΑΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΙΛΑΙΥΘΑΙΡΙ ΠΑΤΡΗΔΑ!!!!!!!!!!!!1111!!!! ……


… ΓΥΑ ΜΗΑ ΜΠΑΤΡΥΔΑ ΧΟΡΗΣ ΑΝΘΑΙΛΥΝΑΙΣ!!!!!!111!!!! …………………………. ΓΙΑ ΜΥΑ ΜΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΙ ΠΧΙΟ ΑΓΡΗΕΣ ΠΩΖΑΙΣ ΜΑΙΣΑ ΑΠΩ ΑΡΧΑΟΑΙΛΥΝΙΓΚΑ ΓΚΑΜΠΡΙΟ ΑΦΤΟΓΚΥΝΥΤΑ!!!!!!!!!!!1!

ΚΕ ΩΤΑ ΒΓΟ ΜΠΕΡΗΦΕΡΥΑΚΩΣ ΣΙΜΦΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟ…….. ΤΖΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!11!!1!!!!!111!!!!11!έναέναένα!!!1!!!!!1!!!11!!

by…projector-revolt

Ο Κωνσταντίνος Τζας είναι μία τεράστια προσωπικότητα. Δεν γνωρίζουμε το βιογραφικό του, δεν γνωρίζουμε την μόρφωσή του, τις σπουδές του, τους κοινωνικούς και πολιτικούς του αγώνες, την κοινωνικοπολιτική του ευφυΐα, το πολιτικό του όραμα (ή μάλλον τα δύο τελευταία μπορεί και να τα γνωρίζουμε), αλλά ξέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Τζας είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσωπικότητα. Ο λόγος απλός. Στο πρόσωπό του, στην παρουσία του, στην αύρα του, στα πάντα του, αναβλύζει Χρησύ Αβγύ! Αναβλύζει η κοινωνία του αύριο που οραματίζεται η Χρησύ Αβγύ. Ο Κωνσταντίνος Τζας είναι χωρίς ίχνος ειρωνείας, ότι πιο αυθεντικό, ότι πιο αντιπροσωπευτικό διαθέτει η Χρησύ Αβγύ μετά τον Παναγιώταρο και τον Κασιδιάρη. Γι’ αυτό λοιπόν, αν και στο άλλο άκρο ιδεολογικά, στηρίζουμε με πάθος Κωνσταντίνο Τζα!

 http://paganeli.wordpress.com