16 Απρ 2014

Γιώτα Τριγώνη: Η πρώην του Αλιάγα που πήρε την… παρθενιά του Σαμαρά στα selfie



antonis-samaras-selfie-570-800x533Πρώτη φορά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως σύντροφος του Νίκου Αλιάγα. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Λάζαρο Αγαδάκο, με τον οποίο χώρισε λίγους μήνες αργότερα. Σήμερα, η Γιώτα Τριγώνη, φέρεται να έχει...
στενή σχέση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.
Και που την γνώρισε ο υπουργός; Είναι και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στο παρελθόν τομεάρχης υπεύθυνη για τα Δωδεκάνησα -θέση από την οποία παραιτήθηκε επεισοδιακά- σήμερα τομεάρχης υπεύθυνη για την Ευρυτανία. Παράλληλα, είναι οδοντίατρος, και επιχειρηματίας έχοντας δικό της ξενοδοχείο στην Τουρκία.
Η Γιώτα Τριγώνη, έγινε χθες διάσημη όταν οι κάμερες των φωτογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων την απαθανάτισαν μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο παρθενικό του selfie που είναι τόσο της μόδας τελευταία.
Η κυρία Τριγώνη τον πλησίασε στο χώρο όπου παρουσιαζόταν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο Κάραβελ και του ζήτησε να ποζάρουν μαζί. Ο κ. Σαμαράς, εμφανώς ευδιάθετος δεν της χάλασε το χατίρι, προφανώς γιατί εκτός των άλλων ήξερε πολύ καλά ποια είναι.
απο το http://www.koolnews.gr