30 Ιουλ 2014

Μίλησαν τα κουμπούρια στα Σφακιά για τη μεταφορά με καραβάκια τουριστών και επισκεπτών – 3 τραυματίες


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Σφακιά ενώ παράλληλα φρουρούν τα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου όπου απο χτες νοσηλεύονται οι πρωταγωνιστές της //
αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε για μια παρεξήγηση.
Σύμφωνα με το cretalive, ένας εκ των τριών έχει τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρα στο θώρακα ενώ ο δεύτερος που επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων φέρει τραύματα από σφαίρες που δέχτηκε στα πόδια. Παράλληλα ο τρίτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλευέται με τραύμα στο γόνατο.
Οι τρεις άνδρες – δυο εκ των οποίων είναι αδέρφια – είναι μέλη δυο οικογενειών οι οποίες δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην μεταφορά με καραβάκια, τουριστών και επισκεπτών στο Λουτρό και άλλα τουριστικά μέρη των Σφακίων με τις επαγγελματικές διαφορές όπως φαίνεται να αποτέλεσαν το λόγο της συμπλοκής.
Μια παρεξήγηση
Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να προκύπτει ότι μια παρεξήγηση που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών κατά την μεταφορά κόσμου με τα πλοιάριά τους, είχε δραματική συνέχεια χτες σε ταβέρνα στο Λιμάνι Σφακίων.
Δύο αδέρφια από τη μία οικογένεια συναντήθηκαν με μέλος της άλλης, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα όπλα δεν άργησαν να …μιλήσουν. Από τους πυροβολισμούς που έπεσαν και προκάλεσαν πανικό και τρόμο, τραυματίστηκαν δυο αδέρφια της μίας οικογένειας και ένα μέλος της άλλης.
http://www.exedra.gr