30 Ιουλ 2014

Ετοιμος ειναι ο ΤΕΡΕΝΣ να την κανει με ελαφρα πηδηματακια ...αντε να ψηφισει και κανενα μνημονιο οπως ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ να δεσει το σιροπι...ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΠΑΙΔΟ μας λεει και εμεις λεμε αει....

[Πάντως του Τέρενς Κουίκ πρέπει να του το αναγνωρίσουμε! Εκτιμάει τις αργομισθίες που έφαγε επί Καραμανλή και υπουργίας Κοντού. Να θυμίσουμε ότι εισέπραξε πάνω από 50000 ευρώ για ένα κανάλι (AGROCHANNEL) που δεν
λειτούργησε ποτέ... βέβαια για όλα αυτά είχε απαντήσει: "Δε φταίω εγώ που δεν λειτούργησε το κανάλι" είπε χαιδεύοντας τα 50.000 χιλιάρικα στην τσέπη του...]

Στα Παραπολιτικά fm 90,1 και τον Σταύρο Παπαντωνίου βρέθηκε καλεσμένος ο βουλετής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Σχετικά με το ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ και τον Ανδρέα Γεωργίου απάντησε:
«Να υπενθυμίσω, μήνες πριν σε μία συζήτηση στην Βουλή παρουσία του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, επειδή είχε πάλι τεθεί το θέμα των στατιστικών ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών αν «καλύπτει» τον υπόδικο Ανδρέα Γεωργίου, επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και εκείνος απάντησε «Ναι, τον καλύπτω» και επειδή η συζήτηση μέσα άφηνε άρωμα της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή στην ουσία την ίδια στιγμή άδειαζε τον πρώην πρωθυπουργό. Απλά σας θυμίζω ότι όλη αυτή η ιστορία – με τη Νέα Δημοκρατία να σιωπά – πήρε μία τεράστια πολιτική διάσταση. Σήμερα υπήρξαν αντιδράσεις, ενώ πλέον δεν έχει περιθώρια και τρόπους διαφυγής από το ζήτημα ο Αντώνης Σαμαράς, που τόσο καιρό αναζητούσε, θα πρέπει σήμερα να απολύσει τον υπόδικο, Ανδρέα Γεωργίου και δεν μας ενδιαφέρει αν θα θιγεί το σύστημα Σημίτη – που αυτό κυβερνά σήμερα με Γκίκα Χαρδούβελη και Γιάννη Στουρνάρα – ή το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ».

Ενώ όταν κλήθηκε να μιλήσει για την οικογένεια Καραμανλή και συγκεκριμένα τον πρώην πρωθυπουργό, απάντησε: «Επειδή είμαι καραμανλόπαιδο, είμαι φύτρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ξέρω καλά τους Καραμανλήδες πως σκέφτονται και πως κινούνται σε καμία περίπτωση δεν θα μεταφράσω τις όποιες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν μιλάει».

Όσο για την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την θέση του Επιτρόπου ο Τέρενς Κουίκ απάντησε: «Ανεξάρτητα με το αν έχουμε σφοδρές πολιτικές αντιθέσεις με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο – ο οποίος υπηρέτησε τις λογικές των Μνημονίων – δεν μπορούμε να είμαστε σε καμία περίπτωση μικρόψυχοι τη στιγμή που μιλάμε για τον Έλληνα Επίτροπο και μάλιστα με μία σημαντική θέση μέσα στην Ευρώπη. Έτσι, εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία, με την ελπίδα να υπηρετήσει την Ευρώπη των εθνών και της αλληλεγγύης και ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη του τα ελληνικά συμφέροντα».

Όσο για τις ζυμώσεις και συζητήσεις επανένωσης της κεντροδεξιάς ο κος Κουίκ απάντησε: «Η ΝΔ πρέπει να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά που άφησε μαζί με τις παρακαταθήκες ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που τίμησε και αργότερα και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Σήμερα δεν έχουμε Νέα Δημοκρατία, αυτό είναι το μόνο βέβαιο και απορώ πως οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες βουλευτές αποδέχονται αυτή την κατάσταση».