30 Ιουλ 2014

Νέα φρίκη στην Ινδία: Δάσκαλοι βίασαν μέσα στην αίθουσα γυμναστικής εξάχρονη

Ενα νέο φρικτό περιστατικό ομαδικού βιασμού στην Ινδία κάνει τον γύρο του κόσμου με πρωταγωνιστές ένα εξάχρονο κοριτσάκι και δύο δασκάλους γυμναστικής.
Η εξάχρονη φοιτούσε στο πανάκριβο και ...
ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά σχολεία της χώρας στην πόλη Μπαγκαλόρ, όταν οι δύο εκπαιδευτικοί -τέρατα κράτησαν το κορίτσι στο γυμναστήριο αφότου όλοι οι συμμαθητές της είχαν φύγει. Εκεί, το βίασαν και οι δύο. Το κορίτσι αναγνώρισε τους δράστες, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε και από τις κάμερες ασφαλείας. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν οι δύο άνδρες οι οποίοι ομολόγησαν την ενοχή τους.
Το κουβάρι της κακοποίησης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το θύμα επέστρεψε σπίτι του με βαριά τραύματα και σε κατάσταση σοκ. Τότε, οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό απαιτώντας από την αστυνομία να βρει τους υπαίτιους. Αρχικά, συνελήφθη ένας 30χρονος δάσκαλος ρόλερ-σκέιτ που δίδασκε στο σχολείο και από τα λεγόμενά του οι αρχές οδηγήθηκαν στους πραγματικούς δράστες.
Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο διοικητής της Αστυνομίας της Μπαγκαλόρ, ΜΝ Ρέντι ο 30χρονος πρώτος συλληφθείς, που έχει διαπομπευτεί στα μέσα ενημέρωσης, τελικά δεν εμπλέκεται άμεσα στον βιασμό. Παραμένει ωστόσο υπό κράτηση καθώς στην κατοχή του βρέθηκε τεράστια ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας.
http://www.iefimerida.gr/node/165094#ixzz38wOFRexp