26 Ιουλ 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑΤΟ – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΒΑΡΕΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ

ΑΡΧΙΖΕΙ το SEX για να δουνε τα αμερικανακια τωρα ποσα απιδια χωραει ο σακκος!!!!

Douglas_Lute_1Με τα μάτια καρφωμένα στα ρωσοουκρανικά σύνορα βρίσκεται πλέον όλη η Δύση, ενώ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ παρακολουθούν με μέγιστη ανησυχία, στρατιωτική ετοιμότητα αλλά και προφανή πολιτική αμηχανία, όχι μόνο την ανάπτυξη των ρωσικών δυνάμεων αλλά και τη διαρκή
μετακίνηση βαρέων πυραυλικών συστημάτων πολλαπλής εκτόξευσης, με σκοπό την παράδοσή τους στα χέρια Ουκρανών ρωσόφιλων αυτονομιστών.
Συγκεκριμένα, μόλις προ ολίγων ωρών ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, Douglas Lute, κατά την ομιλία του σε φόρουμ για την Ασφάλεια που διεξάγεται στο Κολοράντο, ανακοίνωσε πως “η Ρωσία αυτή τη στιγμή έχει αναπτύξει κατά μήκος των συνόρων της με την Ουκρανία συνολικά 15.000 στρατιώτες”. 
arlington-pentagon-granger200rmy-ColΤην ίδια στιγμή το Πεντάγωνο δηλώνει ότι “πιθανώς σήμερα”, βαρέα πυραυλικά συστήματα μεγάλου διαμετρήματος και πολλαπλής εκτόξευσης τα οποία βρίσκονται αρκετά κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας, να μεταφερθούν μέσα στο έδαφος της Ουκρανίας και να παραδοθούν στα χέρια Ουκρανών ρωσόφιλων αυτονομιστών.

“Έχουμε ενδείξεις ότι οι Ρώσοι προτίθενται να παραδώσουν τα βαρύτερα και τα πλέον εξελιγμένα πυραυλικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης στο πολύ εγγύς μέλλον», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου, Συνταγματάρχης ΠΖ Steve Warren, διευκρινίζοντας επιπροσθέτως ότι τα συγκεκριμένα είναι διαμετρήματος άνω των 200 χιλιοστών.
Ο Warren είπε ότι τα συγκεκριμένα πυραυλικά συστήματα τα βλέπουν “όλο και πιο κοντά στα σύνορα”, ενώ το Πεντάγωνο πιστεύει ότι η παράδοση των όπλων μπορεί να γίνει “ακόμη και αυτή τη στιγμή”.
“Πιστεύουμε ότι είναι σε θέση να μεταφέρουν τον εξοπλισμό αυτό σε οποιοδήποτε χρόνο, ανά πάσα στιγμή”, είπε. χαρακτηριστικά.
Επίσης διευκρίνισε ότι “δεν έχουν σαφή εικόνα για το αν χειριστές ειδικευμένοι σε αυτά τα πυραυλικά συστήματα θα μπορούσαν να διασχίσουν τα σύνορα, ωστόσο τόνισε ότι γνωρίζουν πως “χειριστές άλλου τύπου πυραυλικών συστημάτων, βρίσκονται ήδη εκεί”. 
russianbm-21gradinsaintpetersburgjpgΥπενθυμίζεται ότι ένα σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης μπορεί να είναι τροχοφόρο ή ερπυστριοφόρο, διαθέτει πολλαπλούς σωλήνες και είναι ικανό να εκτοξεύσει 6 ή και περισσότερους κατευθυνόμενους ή μη πυραύλους σε πολλαπλούς στόχους και με ταχύτατη διαδοχή,  εναντίον στόχων που βρίσκονται σε ακτίνα δεκάδων χιλιομέτρων.
Οι ρουκέτες είναι γενικά από 100 έως 300 χιλιοστά, ωστόσο όσες είναι άνω των 200 χιλιοστών, χαρακτηρίζονται ως βαρύτερου διαμετρήματος.
“Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι, τόσο με την ποσότητα όσο και με το είδος και τις “δυνατότητες” των οπλικών συστημάτων που φεύγουν συνεχώς από τη Ρωσία και περνούν στα χέρια της Ουκρανίας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου.
“Υπάρχει μια συνεχής μετακίνηση όπλων και εξοπλισμού κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων από το έδαφος της Ρωσίας προς εκείνο της Ουκρανίας”, είπε, σημειώνοντας ότι “η πιο κραυγαλέα ήταν όταν ένα κονβόι με περισσότερα από 100 οχήματα διέσχισε τα σύνορα”. http://www.makeleio.gr/?p=136025