24 Ιουλ 2014

Τρεις υπουργοί αλληλοσυγχαίρονται (!) γιατί κατάφεραν να βάλουν προσωρινά γιατρό στην Ακρόπολη



Τρεις υπουργοί αλληλοσυγχαίρονται (!) γιατί κατάφεραν να βάλουν προσωρινά γιατρό στην ΑκρόποληΟ Ιερός Βράχος της Ακρόπολης, ένα από τα πλέον επισκεπτόμενα μνημεία σε όλο τον κόσμο που δέχεται καθημερινά -ιδίως το καλοκαίρι- χιλιάδες επισκέπτες, απέκτησε γιατρό.
Για το αυτονόητο, κάτι που θα έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και
δεκαετίες, χρειάστηκε ολόκληρη κυβερνητική επιχείρηση. Τρία υπουργεία ενεπλάκησαν και τελικά το ζήτημα θα λυθεί σε δύο φάσεις, προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν επιτόπου ιατρική κάλυψη για τυχόν προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.
Στην πρώτη, προσωρινά, θα τοποθετηθεί οπλίτης γιατρός, ευγενική προσφορά του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Η συνολική λύση θα επιτευχθεί όταν αποσπαστεί από την 1η ΥΠΕ γιατρός γενικής Ιατρικής, μετά από το αίτημα που διατύπωσε ο υπουργός ΠΟλιτισμού Κώστας Τασούλας προς τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη.
Από σήμερα οι πολυπληθείς επισκέπτες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης θα μπορούν να έχουν επιτόπου ιατρική κάλυψη για τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους.
Στην σχετική ανακοίνωση μάλιστα αντί να επισημαίνεται το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ένα άχρηστο κράτος εκφράζονται οι αλληλοευχαριστίες των υπουργών που έλυσαν το πρόβλημα.
 http://www.koolnews.gr