23 Ιουλ 2014

Ο Μπίλ Κλίντον είχε και άλλη ερωμένη! Μια ξανθιά σεξοβόμβα που την αποκαλούσε το «δυναμωτικό μου»!

Τι αποκαλύπτει σωματοφύλακας του πρώην Πλανητάρχη για τα σχέδια που κατάστρωνε με τον Πρόεδρο για να κρύβουν την νεαρή γυναίκα από την Χίλαρι!
Έχει μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος με την μεγαλύτερη...
αδυναμία… στο ωραίο φύλλο. Τα ερωτικά του σκάνδαλα και ειδικά εκείνο με την νεαρή δόκιμη στον Λευκό Οίκο, την διάσημη πλέον Μόνικα Λιουίνσκι είχαν προκαλέσει παγκόσμιο σεισμό και τριγμούς στο αμερικανικό πολιτικό στερέωμα.
Οι αποκαλύψεις όμως για τα ερωτικά καμμώματα του Μπιλ Κλίντον όπως φαίνεται δεν έχουν τέλος και περιγράφουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως όταν κατοικούσε στον Λευκό Οίκο ήταν… ασυγκράτητος.
Ένα νέο βιβλίο πρώην σωματοφύλακα του αμερικανού πρώην προέδρου έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά καθώς στις σελίδες του περιγράφει την ερωτική σχέση του Κλίντον με μια ξανθιά καλλονή που για ευνόητους λόγους ο πλανητάρχης της αποκαλούσε χαϊδευτικά ως… το δυναμωτικό του ή αλλιώς το «Energizer! ).
mpil2O Richard Johnson αναφέρει μάλιστα πως η πέτρα του σκανδάλου ήταν γνωστή και της Χίλαρι καθώς μπορούσε να μπαινοβγαίνει όποτε ήθελε στο σπίτι των Κλίντον χωρίς να κινεί υποψίες για την ερωτική της σχέση με τον Πρόεδρο.
Οι οδηγίες μάλιστα που είχε πάρει από τον Πλανητάρχη ο σωματοφύλακας του ήταν σαφείς : «Δεν θα την σταματήσεις ποτέ, δεν θα την πλησιάσεις, απλά θα την αφήνεις να μπαίνει στο σπίτι».
Ο σωματοφύλακας δεν αναφέρει το όνομα της νεαρής κοπέλας, αλλά την περιγράφει με λεπτομέρειες. Κάνει λόγο για μια πραγματική σεξοβόμβα με τεράστιο στήθος με την βοήθεια σιλικόνης, το οποίο φρόντιζε με τα ρούχα που επέλεγε να μην το κρύβει!
Οι σελίδες του βιβλίου την περιγράφουν επίσης ως… ναζιάρα που κερνούσε μπισκοτάκια τους σωματοφύλακες του Κλίντον και χάριζε παντού χαμόγελα.
mpil
Αυτό που κάνει ωστόσο αίσθηση είναι το γεγονός πως ο σωματοφύλακας του πλανητάρχη περιγράφει το πώς ο Μπιλ και ο ίδιος κατάστρωναν σχέδια για να κρύψουν την «Energizer» από την Χίλαρι!
Εκτός από την Λιουίνσκι, ο Κλίντον έχει παραδεχτεί εξωσυζυγικές σχέσεις με την Gennifer Flowers ενώ για ανάρμοστες σχέσεις τον έχει «κατηγορήσει» η Dolly Kyle Browning αλλά και η πρώην Miss America Elizbeth Ward Gracen.
 http://www.exedra.gr/