26 Ιουλ 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ "ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ" De Telegraaf: "Συλλάβετε τον συνταγματάρχη Igor Strelkov"

Η Ολλαδία θέλει να αποστείλει ομάδες ειδικων δυνάμεων  KCT (Korps Commandotroepen) στην Α.Ουκρανία με σκοπό να συλλάβουν τον Ρώσο "Παύλο Μελά" Igor Vsevolodovich Girkin ή αλλιώς γνωστός ως συνταγματάρχης Igor Ivanovich Strelkov.
 
Ο πασίγνωστος πλέον διοικητής των μονάδων αυτοάμυνας της περιοχής του Ντονέτσκ και απόστρατος συνταγματάρχης της GRU, λόγω των διοικητικών του ικανοτήτων αλλά και της σιγουριάς που εμπνέει τους άντρες του αποτελεί για την Δύση το "κόκκινο" πανί, και θεωρούν ότι εάν δεν υπήρχε η εμπνευσμένη ηγεσία του, οι ρωσόφωνοι θα ήταν ήδη σε πολύ δύσκολη θέση.
 
Σύμφωνα με τις διαρροές της ολλανδικής εφημερίδας ευρείας κυκλοφορίας De Telegraaf πιστεύουν στο Άμστερνταμ ότι μπορούν να σταλθούν ειδικές δυναμεις με το πρόσχημα της εξασφάλισης των διεθνών ειδικων που βρίσκονται στον τόπο πτώσης του μοιραίου Boeing 777.
 
Όλα δείχνουν οτι καταρρίφθηκε από τους Ουκρανούς, σε συνενόηση με την Δύση για να στηθεί μια προσχεδιασμένη προπαγάνδα εναντίον της Ορθόδοξης Ρωσίας, με σκοπό να στραφεί όλος ο πλανήτης εναντίον της, κάτι που είναι εφικτό καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ ελέγχονται από την Ουάσιγκτον κι η πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη είναι επιρρεπής στην μηντιακή προπαγάνδα άνευ στοιχείων αλλά με επαναλμβανόμενες ατάκες. Σε καθε αναφορά των ΜΜΕ (μαζί και των εγχώριων) οποιαδήποτε είδηση από την Ουκρανία ξεκινάει με την φράση "οι ρωσόφωνοι κατέρριψαν το αεροσκάφος" και μετά συνεχίζει με τις όποιες καινούριες αναφορές, αλλά και με την παραδοχή ότι οι ΗΠΑ ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει κανένα στοιχείο εναντίον της Μόσχας.Η επαναλαμβανόμενη ατάκα όμως μένει, οι τακτικές του Γκέμπελς εφαμόζονται στο έπακρο από τις "δημοκρατικές" ΗΠΑ και τους συμμάχους της.
 
Με ανακοίνωση, ο Λευκός Οίκος ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν υπαίτιο για την τραγωδία στην ανατολική Ουκρανία, ενώ επανέλαβε ότι συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Ενωση και την G7 για την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στη Μόσχα, όπως μετέδωσε το Reuters. Ο Τζος Ερνεστ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, απέδωσε ευθύνες για την κατάρριψη του Boeing, συνδέοντας το περιστατικό με τη Ρωσία.
 
«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το αεροσκάφος της Malaysia Airlines καταρρίφθηκε από πύραυλο, ο οποίος εκτοξεύθηκε από το έδαφος. Εκτοξεύθηκε από περιοχή η οποία ελέγχεται από αυτονομιστές και από μία περιοχή όπου οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν έκαναν χρήση, εκείνη τη χρονική περίοδο, αντιαεροπορικών όπλων», δήλωσε σε δημοσιογράφους από τον Λευκό Οίκο ο Ερνεστ. «Για τον λόγο αυτόν έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν και οι Ρώσοι είναι υπαίτιοι για αυτή την τραγωδία», πρόσθεσε.
 
Για άλλη μια φορά οι ΗΠΑ κατηγορούν αυθαίρετα την Ρωσία χωρίς κανένα ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Είναι ο λόγος τους (τον οποίο ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί ως θέσφατο, ενώ αντίθετα ο λόγος της Ρωσίας βαφτίζεται από τα ΜΜΕ ως "ισχυρισμοί") εναντίον της κοινής λογικής, ένας λόγος ο οποίος ιστορικά έχει αποδειχθεί πολλές φορές το λιγότερο αναξιόπιστος. Γνωρίζουν όμως ότι τα ΜΜΕ υπάρχουν ακριβώς για αυτό το σκοπό για να "γκρεμίζουν" την κοινή λογική.
 
Φυσικά οι Ολλανδοί θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το πως η άριστα εκπαιδευμενη σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις KCT, που συμμετέχει επίσης σε επιχειρήσεις του
ΝΑΤΟ, θα προστατέψει τα απομεινάρια του αεροσκαφους, και την γύρω περιοχή, και ταυτόχρονα να κυνηγήσει τον συνταγματάρχη Igor Strelkov.
 
Σύμφωνα με την De Telegraaf, το Amsterdam αναγνωρίζει ότι τέτοιες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχή μιας ξένης χώρας είναι ανεδαφικές. Για να σταλθεί διεθνης δύναμη (τουλάχιστον επίσημα) στην Ουκρανία πρέπει να υπάρξει εντολη από τον OHE,δηλαδή από το Συμβούλιο Ασφαλείας, στο οποίο συμμετέχουν ως μόνιμα μέλη Ρωσία ,και Κίνα. 
 
Είναι πολύ φιλόδοξη μια τέτοια αποστολή,αλλά μετά την "ανεπίσημη" αποστολή Πολωνών στρατιωτών που πολεμούν δήθεν ως μισθοφόροι μαζί με τους Ουκρανούς στο Λούγκανγκ δεν  θα ήταν διόλου απίθανο να αποτολμήσουν οι Δυτικοί και άλλες ανεπίσημες αποστολές. Το γεγονός που αναφέρει η De Telegraaf καταδεικνυει ότι στην Δύση υπολογίζουν πάρα πολύ τις ικανότητες του Igor Strelkov και θεωρούν ότι τα πράγματα για τα συμφέροντά τους θα ήταν πολυ πιο απλά, εάν δεν τον έβρισκαν εμπόδιο μπροστά τους, γιατί πάντα  ένας "Παύλος Μελάς" για τους άνδρες του έχει υπερφυσικές ιδιότητες.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr