30 Αυγ 2014

Ποιος είναι ο Πατρινός γυμναστής που χρεώνει 40 ευρώ για web sex και 200 ευρώ για κατ’ οίκον επίσκεψη

Καυτές αποκαλύψεις για τον επίδοξο πορονοσταρ που βγάζει «ροζ χρήμα» από το διαδίκτυο!
Απίστευτες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον γυμναστή από την..
Πάτρα που «χρεώνει» 40 ευρώ για web sex και 200 ευρώ για… κατ” οίκον επίσκεψη
Ο νεαρός έχει μετατρέψει σε στούντιο πορνό την γκαρσονιέρα του και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των νεαρών κοριτσιών και όχι μόνο.
σεξ1
Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, ο καλογυμνασμένος άνδρας που σε κάθε πέρασμά του τραβά τα γυναικεία βλέμματα έχει «χόμπι» να καταγράφει με κρυφή κάμερα κάθε προσωπική του στιγμή, χωρίς φυσικά τη συγκατάθεση των παρτενέρ του.
Σε κάθε γωνιά του διαμερίσματος έχει εγκαταστήσει και μια κάμερα έτσι ώστε να μπορεί να καταγράφει οποιαδήποτε σκηνή διαδραματιστεί.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όλες σχεδόν οι «ταινίες» που έχει γυρίσει περιέχουν λεπτομέρειες και κοντινά πλάνα που μαρτυρούν την ύπαρξη αρκετών κρυφών καμερών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site, στο κόλπο φαίνεται να είναι και ο κολλητός του που έχει αναλάβει την επεξεργασία και την τελική μορφή των βίντεο, τα οποία διοχετεύονται στο Διαδίκτυο.
σεξ2
Ο επίδοξος… πορνοστάρ έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δημιουργήσει μια τεράστια συλλογή από ταινίες με hardcode σκηνές. Μάλιστα, ο ίδιος έχει φροντίσει τα βίντεο που διοχετεύει στο Internet να συνοδεύονται και από καυτά σχόλια.
Η δράση και η φήμη του άνδρα έχουν εξαπλωθεί ήδη στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να χάσουν τον ύπνο τους. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επώνυμη καταγγελία από τα θύματά του στην Ασφάλεια Πατρών, ωστόσο, όπως εκτιμούν αστυνομικοί, είναι θέμα ημερών.
σεξ3
Και με gay
Θύματά του όμως είναι και κάποιοι ομοφυλόφιλοι της πόλης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γυμναστής δεν διστάζει να «γδύνεται» μπροστά στην διαδικτυακή κάμερα, έχοντας απέναντι του… gay της πόλης, οι οποίοι εντυπωσιασμένοι από την παγίδα του (με το ωραίο σώμα) προβαίνουν σε ερωτικές πράξεις.
σεξ4
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γυμναστής «διαφημίζει» το… «προϊόν» του και στο διαδίκτυο (σε διάφορα sites). Μάλιστα έχει και τιμοκατάλογο. 40 ευρώ για μία… διαδικτυακή ερωτική συνεύρεση (μέσω κάμερας) και 200 ευρώ… για να φθάσει στο σπίτι της ενδιαφερόμενης ή … του ενδιαφερόμενου.http://www.exedra.gr