1 Αυγ 2014

«Πάλι καθυστερημένος»; Μητροπολίτης κατσάδιασε τον Κεδίκογλου γιατί πάει στην εκκλησία για 5 λεπτά



«Πάλι καθυστερημένος»; Μητροπολίτης κατσάδιασε τον Κεδίκογλου γιατί πάει στην εκκλησία για 5 λεπτάΤον καλό χριστιανό που εκκλησιάζεται «παριστάνει» ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος βρήκε τον... δάσκαλό του από τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη, ο κ. Κεδίκογλου εκκλησιάζεται συχνά στην
μητρόπολη που έχει την έδρα της στην Κύμη, ωστόσο φαίνεται περισότερο να τον νοιάζει το φαίνεσθαι παρά η ουσία, αφού πηγαίνει λίγα λεπτά πριν τελειώσει η λειτουργία για να ανάψει το κεράκι του. «Προφανώς για να τον βλέπουν οι ψηφοφόροι του και να λένε τι καλός χριστιανός που είναι», σχολιάζει μάλιστα χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.
Την τελευταία φορά όμως, λίγο πριν από το «Δι' ευχών των Αγίων...», ανάβει το κεράκι του, κάνει τον σταυρό του, χαιρετά όποιον βρει μπροστά του και φεύγει. Ωστόσο για... «κακή του τύχη» τον πήρε είδηση ο μητροπολίτης... Έτσι, προχθές όταν μπήκε μέσα στην εκκλησία, διακόπτει τη λειτουργία και του λέει: «Πάλι καθυστερημένος μου ήρθες, Σίμο;» και συνέχισε με το «Δι' ευχών». Ο κ. Κεδίκογλου πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται αφού, όπως μου είπε, στο τέλος της λειτουργίας τον πλησίασε ο μητροπολίτης και του είπε: «Αν θα συγχωρηθούν οι αμαρτίες σου, θα συγχωρηθούν επειδή έκλεισες την... ΕΡΤ»....
Φωτογραφία: Eurokinissi
 http://www.koolnews.gr/