16 Σεπ 2014

Πάρτι οργίων σε μεσαιωνικό κάστρο έναντι 3.000 ευρώ το κεφάλι!

Βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο έκανε... ένα βήμα μπροστά στον σεξοτουρισμό, διοργανώνοντας ένα πενθήμερο όργιο σε ένα μεσαιωνικό κάστρο και οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 100!

Σκηνές από ταινίες που έμειναν στην ιστορία του κινηματογράφου, ενδεχομένως όχι για τις ερμνηνείες των ηθοποιών, αλλά για το "σενάριο" αναμένεται να ζήσουν όσοι διαθέτουν 3.000 ευρώ το κεφάλι για να βρεθούν στο πάρτι οργίων τον Ιούλιο του 2015!
Πίσω από τις κλειστές πόρτες του κάστρου Bovey Castle στο Devon θα γίνουν πάρτι με τον... απαρίτητο εξοπλισμό και ένδυμα μόνο μια μάσκα (!), αλλά οργανώνονται και ολονύκτιες εκδηλώσεις με θέμα την ερωτική συνεύρεση.




Στο πρόγραμμα του ταξιδιωτικού γραφείο αναφέρεται ότι θα ακολουθήσουν και πάρτι στην πισίνα, χωρίς ενδυμασία.
Η εταιρεία που διοργανώνει το πενθήμερο όργιο δέχεται εγγραφές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το ελάχιστο κόστος συμμετοχής, είναι 3.000 ευρώ ανά άτομο.
Σύμφωνα με την εταιρία, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 100 ζευγάρια, και όσοι πιστοί προλαβαίνουν μετά βίας να δηλώσουν συμμετοχή.
Για την ιστορία, το κάστρο ανακαινίζεται, και το κόστος αναμένεται να ανέλθει στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς και ο ιδιοκτήτης του γνωρίζει ότι θα βγάλει τα λεφτά του...