2 Σεπ 2014

Έξαλλη η Ραχήλ Μακρή με το προσκλητήριο που δεν έλαβε για το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ενοχλημένοι είναι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η κολλητή της φίλη Ραχήλ Μακρή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, περισσότερο ενοχλημένοι είναι επειδή δεν πήραν ακόμη...
το προσκλητήριο γάμου, αν και τόσο καιρό τη στήριζαν στην Ολομέλεια της Βουλής, στα κομματικά όργανα και στις επιτροπές.
Ενοχλημένη για τον ίδιο λόγο  είναι και η προσωπική της φίλη Ραχήλ Μακρή, η οποία και αυτή δεν γνώριζε τα περί γάμου ούτε έλαβε προσκλητήριο.
«Δεν με προσκάλεσε αλλά το σέβομαι, είναι μια προσωπική στιγμή της. Αλλωστε δεν είμαστε προσωπικές φίλες, είμαστε πολιτικές φίλες» λέει τώρα η Ραχήλ προσπαθώντας να τη δικαιολογήσει.
Εκείνο με το οποίο ίσως πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζονται είναι ότι, σύμφωνα με το προσκλητήριο, η Ζωή πρόκειται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, με κουμπάρο και παπά (με το «Ησαΐα χόρευε» και με το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα»).
Η κ. Κωνσταντόπουλου μπορεί να μην έχει στείλει ακόμη προσκλητήρια στους συντρόφους της για τον γάμο βγάζει ανακοινώσεις για τον καπετάνιο γαμπρό.
Διαμηνύει λοιπόν ότι ο γαμπρός Απ. Μαντής είναι εν ενεργεία υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, ότι εργάζεται στην ποντοπόρο ναυτιλία και ότι δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το Πολιτικό Γραφείο της.http://www.exedra.gr