11 Σεπ 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ τελος!!!!!!

Ο κυκλος οριστικα εκλεισε για τον ΣΑΜΑΡΑ και αυτην την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τον δηθεν επαναστατων αλλα των πληρες ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ και αβουλων πολιτικων.
Οι φιλοι του ΑΝΤΩΝΗ αρχισαν να τον εγκαταλειπουν μεθοδικα και αριστοτεχνικα.

Το συστημα πηρε τις αποφασεις του.
1.Εφτιαξαν κλιμα για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με πολλες προσδοκιες για τον λαο και ο ΑΝΤΩΝΗΣ και η παρεα του επεσαν μεσα στον λακκο που τους εσκαψαν.Καμμια προσδοκια για ελαχιστο οξυγονο στον δοκιμαζομενο λαο δεν εδωσε!!!!
2.Οι προστατες του εξωτερικου ηρθαν κατοπι να του δωσουννε σφαλιαρα διαρρεοντας οτι εινα ετοιμοι να δωσουν βοηθεια με νεο ΜΝΗΜΟΝΙΟ....(εδω αρχιζουμε να παιρνουμε τα χαπια).ΑΡΑ αποτυχια ολο το οικονομικο προγραμμα μεχρι τωρα και οι αθλιοι ΕΛΛΗΝΕΣ πρεπει και αλλο να πληρωσουν..
3.Η διαρροη των πανσοφων συμβουλων του για συσκεψη στην ΑΜΕΡΙΚΗ με το ΔΝΤ(ο λαος να αρχισει να φανταζεται μειωση του χρεους και αλλα τινα) ΣΗΜΕΡΑ πηρε την απαντηση.
ΔΕΝ υπαρχει τετοια συναντηση...τα ταλεντα που εχει διπλα του μαλλον εβλεπαν στην παιδικη τους ηλικια πολυ ΤΖΕΙΜ ΜΠΟΝΤκαι το εχουν αποθημενο...και εφτιαξαν σεναριο για να εξαψουν την φαντασια των πολιτων!!!!
ΑΠΟ εδω και περα αρχιζει η γελοιοποιηση.....ΕΥΤΥΧΩΣ που ο ΑΔΩΝΙΣ φροντισε να φερει γεννοσημα φαρμακα για να μην καταξοδευτουν τα παιδια....