24 Σεπ 2014

Μπαχαλο οι ΑΝΕΛ...οι κακιες γλωσσες λενε οτι ο ΤΣΙΠΡΑΣ τους διαλυει μια ωρα νωριτερα ,,,,

Άρωμα γυναίκας έχει το νέο "μπάχαλο" στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν η ανακοίνωση της Τομεάρχη Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου...
, ότι στο πλαίσια ενίσχυσης του συγκεκριμένου Τομέα στο κομμα ορίστηκε υπεύθυνη στον Τομέα του Πολιτισμού η Γεωργία Στεφανάκη.
"Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει" έγραψε η κυρία Ξουλίδου στο Twitter.
Η τοποθέτηση της κυρίας Στεφανάκη, η οποία κατάγεται από το Λασίθι και ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται ότι δεν βρήκε σύμφωνη την Ραχήλ Μακρή.
Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. έγραψε στο Facebook ένα άκρως επιθετικό σχόλιο, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για την Σταυρούλα Ξουλίδου.
"Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους" ανέφερε μεταξύ άλλων.
"Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα.
Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου , τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως" συμπλήρωσε η Ραχήλ Μακρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Ξουλίδου όταν πληροφορήθηκε το συγκεκριμένο σχόλιο της κυρίας Μακρή, έγινε έξαλλη και αναμένονται εξελίξεις...
ενικος