23 Σεπ 2014

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΠΕΡ! – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ (ΦΩΤΟ)



makeleio44«Σηκώθηκα από το πεζοδρόμιο και έψαχνα το σώμα μου για να δω εάν έχω αίματα! Δεν πονούσα και κατάλαβα ότι ζω», ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη στο makeleio λίγα μόλις λεπτά μετά το σοκαριστικό τετ α τετ που είχε με τους ...
παραλίγο δολοφόνους του!

Όλα συνέβησαν στην οδό Ψαρών στην καρδιά της Αθήνας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κέντρο της πρωτεύουσας, στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας! Στην περιοχή του Αγίου Παύλου, ο ιδιοκτήτης καταστήματος μεταφοράς χρημάτων, έκλεινε το μαγαζί του για να γυρίσει στο σπίτι του. Κρέμασε την σακούλα που κρατούσε στο χέρι του η οποία περιλάμβανε… ένα τάπερ, στο τιμόνι από το μηχανάκι του και λίγο πριν το καβαλήσει, ένα μαύρο τζιπ με δύο άντρες σταμάτησε μπροστά του! Ο ένας από τους δύο σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο makeleio βγήκε από την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου κρατώντας ένα μεγάλο όπλο και χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να ζητήσει την σακούλα, τα χρήματα ή οτιδήποτε άλλο τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.
Για καλή του τύχη ο δολοφόνος πέτυχε το ντεπόζιτο της μηχανής, η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο πεζοδρόμιο και ο ιδιοκτήτης έπεσε κάτω από κεκτημένη ταχύτητα προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του. «Όλα συνέβησαν σε δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Εάν ήθελαν να με ληστέψουν γιατί δεν μπήκαν μέσα στο μαγαζί και περίμεναν να φύγω; Έκανα δύο βήματα πίσω όταν είδα το όπλο. Ίσως αυτό με έσωσε. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ζω», ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη ο οποίος βρισκόταν, όπως είναι φυσικό, ακόμα σε κατάσταση σοκ.
makeleio42
Ακριβώς απέναντι από το κατάστημα μεταφοράς χρημάτων υπάρχει ένα ψιλικατζίδικο και δίπλα ένα μανάβικο, τα οποία ήταν και τα δύο ανοιχτά. Στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και ένα μεζεδοπωλείο το οποίο επίσης ήταν ανοιχτό. Το θράσος των κακοποιών φαίνεται να μην έχει όρια. Οι ληστές – δολοφόνοι πυροβόλησαν μπροστά σε δεκάδες μάτια και άρπαξαν την σακούλα η οποία τελικά περιλάμβανε… το τάπερ του ιδιοκτήτη!
makeleio41
Ο κύριος Κικίλιας θα βάλει τώρα τα «θηλυκά»  του οπίσθια για να προστατέψει αυτόν τον άνθρωπο που γλίτωσε από του χάρου τα δόντια; Πως θα ξανά πάει ο άμοιρος στο μαγαζί του να δουλέψει; Για ένα τάπερ ρε Υπουργέ θα τον έτρωγαν τον άνθρωπο! Αντιλαμβάνεστε γιατί μιλάμε; Η οδός Ψαρών (εάν έχετε πάει ποτέ από εκεί) είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος. Και όμως οι κάτοικοι μιλούν για μια «επικίνδυνη» περιοχή. Καμία ασφάλεια για τους πολίτες αυτής της χώρας από τους προκλητικά αδιάφορους πολιτικούς ηγέτες! Σήμερα παραλίγο να θρηνήσουμε ένα ακόμα θύμα. Το ότι τελικά αυτό δεν συνέβη ήταν καθαρά θέμα τύχης και τίποτα παραπάνω!
Ρεπορτάζ Μ.Κ
 http://www.makeleio.gr/?p=170762