31 Οκτ 2014

Στην «Αυγή» η Γιάννα Αγγελοπούλου!

Aggelopoulou
Θέση στις σελίδες της Αυγής βρίσκουν πλέον οι απόψεις της Γιάννας Αγγελοπούλου για την έξοδο της χώρας από την κρίση, επιβεβαιώνοντας όλο και περισσότερο το φλερτ της
Κουμουνδούρου με την «κυρία 20004″ όπως την αποκαλεί η εφημερίδα.

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει άρθρο της κας Αγγελοπούλου στην Huffington Post  για το πώς θα βγει η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη, από την κρίση.
Τίτλος του ρεπορτάζ είναι «Δράση, όχι λόγια» και συνοδεύεται με φωτογραφία της κας Αγγελοπούλου.
Αναλυτικά γράφει η εφημερίδα:
«Άρθρο για το πώς θα βγει η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη, από την κρίση έγραψε η Γ. Αγγελοπούλου στη Huffington Post προτείνοντας δράσεις και δεσμευόμενη για τις δικές της πρωτοβουλίες εξόδου, μέσω του Ιδρύματος Κλίντον. «Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι πάντα λέω πως οι πράξεις είναι πολύ πιο σημαντικές από τις ιδέες» σημειώνει στο άρθρο της προσθέτοντας πως «η Ελλάδα, αλλά και η ευρύτερη περιοχή των χωρών της Μεσογείου έχει περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη από πράξεις».
Η «κυρία 2004″ γνωστοποιεί πως έχει συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπ. Κλίντον να διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2015 ειδική εκδήλωση του Ιδρύματος Κλίντον στην Ελλάδα, όπου θα αναφερθούν ιδέες και προτάσεις για την έξοδο του ευρωπαϊκού Νότου από την κρίση, ενώ αναφέρει ονομαστικά τα επιτεύγματα Ελλήνων φοιτητών οι οποίοι έλαβαν υποτροφία από το εν λόγω ίδρυμα και πλέον μεγαλουργούν»
gianna_avgihttp://www.crashonline.gr/