31 Οκτ 2014

«Αγορά» με Ρουσόπουλο, Κούλογλου και (Νίκο) Παπανδρέου

Ποιοι στελεχώνουν τη νέα εφημερίδα του Χατζηνικολάου

Φουντώνει ο εκδοτικός ανταγωνισμός στην αγορά του Σαββατοκύριακου μετά από τις δύο εφημερίδες που έχει προγραμματιστεί να βγάλουν στα περίπτερα ο ...Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιάννης Κουρτάκης. Αυτό το Σαββάτο 1 Νοεμβρίου ο εκδότης των Παραπολιτικών θα κυκλοφορήσει την «πολυεφημερίδα» Επένδυση ενώ το αφεντικό της Real News έχει έτοιμη την «Αγορά» που θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 8 Νοεμβρίου.
Οπως ανέφερε ο ίδιος ο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real fm, ανάμεσα στους αρθρογράφους της «Αγοράς»  θα είναι κι ο εξαφανισμένος πρώην υπουργός  Θεόδωρος Ρουσόπουλος (δείτε τι έγραφαν σχετικά οι zoornalistas εδώ), ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου και ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.
Την υψηλή εποπτεία και διεύθυνση της νέας σαββατιάτικης εφημερίδας θα έχει (αρχικά)..
ο ίδιος ο Χατζηνικολάου με διευθυντή σύνταξης τον Γιάννη Παπαδόπουλο και διευθυντή έκδοση τον Κωνσταντίνο Ρομποτή (και οι δύο κατέχουν επιτελικές θέσεις στο Real group). Επικεφαλής του πολιτικού θα είναι ο Γιάννης Τριάντης (που έφυγε από την Ελευθεροτυπία) ενώ επικεφαλής του ελεύθερου ρεπορτάζ θα είναι ο Μάνος Νιφλής (του enikos.gr).
O Xατζηνικολάου έκανε λόγο για μια εφημερίδα-οδηγό επιβίωσης τονίζοντας ότι η έννοια της «Αγοράς» είναι διπλή και συμβολίζει από τη μια τα οικονομικά, και από την άλλη την αγορά, με την έννοια που της έδιναν οι Αρχαίοι Έλληνες...

YΓ1 Κουρτάκης και Χατζηνικολάου ανταγωνίζονται εκτός από το χώρο των εφημερίδων και στο ραδιόφωνο με τον Real fm να είναι μακράν πρώτος σε ακροαματικότητες. Ο ραδιοσταθμός του Κουρτάκη (Παραπολιτικά)  τώρα παίρνει μπροστά και δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να ανταγωνίζεται στα ίσα το ραδιόφωνο του Χαζτηνικολάου.

ΥΓ2 Στη φωτογραφία Χατζηνικολάου και Ρουσόπουλος παίρνουν συνέντευξη από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου το 1993... Κι έπειτα ξανάρθε ο Ανδρέας!