27 Οκτ 2014

Το "δώρο" του Καμμένου στη Νέα Δημοκρατία

"Σπρώχνει" πρώην στελέχη του στη Νέα Δημοκρατία το βέτο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στον Αλέξη Τσίπρα

Δεν αφορά μόνο τη Ραχήλ Μακρή το «βέτο» που έχει θέσει ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει, η οποία μπορεί να συνεχιστεί και μετεκλογικά.
Αν και δημοσίως αυτό δεν πρόκειται να ειπωθεί, οι πληροφορίες του «SECRET» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αναφέρουν ότι ο κ. Καμμένος, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, του κατέστησε σαφές ότι, στην περίπτωση που επιθυμεί στο μέλλον να είναι ανοικτό το παράθυρο για ουσιαστική συνεργασία μεταξύ τους σε κυβερνητικό επίπεδο, η Κουμουνδούρου δεν θα πρέπει να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά της στελέχη που έχουν αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, είτε πρόκειται για βουλευτές είτε για πρώην κομματικούς παράγοντες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε με κατανόηση το αίτημα του κ. Καμμένου, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες που είχαν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν, κυρίως προς την πλευρά της Ραχήλ Μακρή, για να συμπεριληφθεί είτε στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης είτε σε αυτό των Αθηνών, να «παγώσουν» και να ακυρωθούν, προκειμένου να μην τιναχθεί στον αέρα η συνεργασία των δύο κομμάτων. έλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό, έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με τους «γαλάζιους» επιτελείς να ετοιμάζουν την υλοποίηση ενός σχεδίου προσέγγισης των δυσαρεστημένων στελεχών των ΑΝ.ΕΛ., αλλά και αυτών που έχουν ήδη αποχωρήσει από το κόμμα του κ. Καμμένου, προβάλλοντας το βέτο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «S», έχουν υπάρξει οι πρώτες σχετικές κρούσεις σε πρώην στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τα αποτελέσματα, όπως λέγεται, είναι άκρως ενθαρρυντικά.

parapolitika.gr