22 Οκτ 2014

Άδωνις: Οι βουλευτές έχουν πληρώσει ακριβότερα απ’ όλους την κρίσ

Ο ΑΔΩΝΙΣ εχει τερματισει το μηχανημα της προκλησης και της μ@κ@κι@ς....ΕΛΕΟΣ.στις προκλησεις!!!!
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού της Βουλής για το 2015, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε των μειώσεων που έχουν υποστεί οι «300» στις βουλευτικές τους αποδοχές.

Ο κ. Γεωργιάδης από το βήμα του Κοινοβουλίου, έκανε λόγο για «υπερβολή» στις μειώσεις των βουλευτικών μισθών, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για γεγονός που δεν αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης λόγω τηλεθέασης, ενώ εκτίμησε ότι τη μεγαλύτερη φθορά στους μιαθούς την έχουν υποστεί οι βουλευτές. «Εμείς οι βουλευτές μπήκαμε πρώτοι στην οδό των θυσιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ότι είναι η μεγαλύτερη, συγκριτικά με οποιονδήποτε άλλον κλάδο.

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές ανεξάρτητα από ποιο κόμμα προέρχονται, να βγούμε στην κοινωνία και να εξηγήσουμε ορισμένα βασικά πράγματα, να προασπίσουμε το θεσμό του Κοινοβουλίου και το θεσμό του βουλευτού που τα τελευταία χρόνια δέχθηκε τη μεγαλύτερη φθορά και τη μεγαλύτερη κριτική, να βγούμε και να πούμε στους πολίτες για την μείωση στο βουλευτικό μισθό», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε και στην  μείωση των βουλευτικών συντάξεων που έχει φτάσει περίπου το 70%, ενώ τόνισε ότι οι βουλευτές δεν διεκδίκησαν τα αναδρομικά που τους οφείλονταν.