27 Οκτ 2014

HXHΡΗ αποχωρηση απο τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Παραίτηση δήλωσε σήμερα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η πολιτευτής Α' Θεσσαλονίκης, Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη. Με επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, η κ. Αγγελάκη κάνει λόγο για προχειρότητες και έλλειψη σοβαρότητας, καθώς όπως τονίζει οι...
λογικές του παρελθόντος δεν ανετράπηκαν όπως περίμενε.
Αναλυτικά, η επιστολή της:
''Αξιότιμε κ. Πρόεδρε των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,
κ. Πάνο Καμμένε,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και την αποχώρησή μου από τις τάξεις του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Εντάχθηκα στους Ανεξαρτήτους Έλληνες από τους πρώτους κιόλας ανθρώπους συνυπογράφοντας με πάρα πολλούς αγνούς κι άδολους Συνέλληνες την Ιδρυτική μας Διακήρυξη ελπίζοντας ότι πράγματι θα σταθούμε με σθένος, αξιοπρέπεια και κύρος και πάντα αντιμνημονιακά απέναντι στην Συγκυβέρνηση.
Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατέψουμε τις αρχές και τις θέσεις της Ιδρυτικής Διακήρυξης. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε λογικές του παρελθόντος που είχαν παρεισφρήσει στο κόμμα εν τη γενέσει του.
Δυστυχώς, επικράτησαν ο παρορμητισμός, η προχειρότητα, η έλλειψη σοβαρότητας.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συναδέλφους και συναγωνιστές που δώσαμε μαζί εδώ και δυόμισι περίπου χρόνια έναν όμορφο και άδολο αγώνα και φυσικά θέλω να δηλώσω ότι δεν θα προδώσω ποτέ τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που έδωσαν μαζί μας τη μεγαλύτερη μάχη τον Μάιο του 2012 για την ανατροπή του μνημονιακού ζυγού συνεχίζοντας τον αγώνα πέρα και έξω από τα παρωχημένα κομματικά στεγανά του παρελθόντος.
Με τιμή,
Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη,
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης''.