18 Νοε 2014

Αποκαλύψεις: Ποια πραγματικά είναι η 32χρονη Μανταλένα των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

Γράφει ο Γιαννης Παπαδακης
Την Μανταλένα Παπαδοπούλου την... γνωρίζαμε σαν Πρόεδρο της νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υποψήφια Ευρωβουλευτή. Λίγοι όμως γνωρίζουν το πολίτικο της παρελθόν που θεωρούνταν λαμπρό και ότι θα ακολουθούσε μια μεγάλη πολιτική καριέρα. Συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου το 2003 στο ΥΠΕΞ σαν υπάλληλος στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής. Στο βιογραφικό μάλιστα αναφέρεται σαν πρακτική άσκηση κάτι που απ' ότι φαίνεται μόνο αυτό δεν ήταν. 
Εκεί θα αναπτύξει πολιτικές σχέσεις και συμπάθειες με στενούς συνεργάτες του πρ. Πρωθυπουργού όπως ο Δημήτρης Δρούτσας, ο Δημήτρης Δόλλης και ο Σταύρος Λαμπρινίδης αλλά και με τους τότε Υφυπουργούς Τάσο Γιαννίτση, Γιάννη Μαγκριώτη και Ανδρέα Λοβέρδο. 

Σχετικές πηγές αναφέρουν ότι εργαζόταν για ενα διάστημα στο γραφείο της Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συλβάνας Ράπτη, επίσης συμμετείχε σε Think tank της νέας τάξης πραγμάτων συμφερόντων της οικογένειας Ρότσιλντ. Το 2009 εντάσσεται στον κύκλο των στενών συνεργατών της Ειδικής Γραμματέας Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Υπουργείο Παιδείας Θάλειας Δραγώνας. Αυτή είναι η ''πατριώτισσα'' που δήθεν υπεραμύνεται το κίνημα των ΑΝΕΛ και την Ελλάδα, φτάνει πια. Οι μάσκες έπεσαν...
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/11/32_18.html