1 Νοε 2014

ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ-Ο Δένδιας χρεώνει την καθυστέρηση στις υπηρεσίες του Υπ. Οικονομικών

Λόγω μετριοφροσύνη λέει ότι έκανε "τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικού χρέους στον πλανήτη"... αλλά γιατί το κρύβεις ρε Ναπολέοντα; Πες "του Γαλαξία" για να είσαι μέσα...

«Δεν είναι δύσκολη η σχέση μου με ..
τον κ. Χαρδούβελη. Με υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών υπήρχε πρόβλημα καθυστέρησης, το οποίο ξεπεράσθηκε», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας, διεκρινίζοντας ωστόσο, ότι για τις καθυστερήσεις αυτές δεν ευθύνεται ο πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου.

Ο κ. Δένδιας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την μετακίνηση του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τόνισε ότι αιφνιδιάστηκε θετικά από την απόφαση του Πρωθυπουργού, καθώς δεν του είχε γίνει καμία ενημέρωση νωρίτερα. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Κώστα Σκρέκα, «άνθρωπο της αγοράς» και δήλωσε βέβαιος ότι ο αντικαταστάτης του θα τα καταφέρει.

Ο Νίκος Δένδιας, επισήμανε ότι τα κόκκινα δάνεια αποτελούν κομβικό σημείο για την ελληνική οικονομία και πρόσθεσε ότι «το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια κατατίθεται οριστικά τη Δευτέρα δίνοντας ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και αγρότες».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει η απόσταση μέρας και νύχτας. Δεν μπορεί η πολιτική ζωή της χώρας να τίθεται υπό την ομηρία της εκλογής Προέδρου».
 http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/11/binteo.html#more