21 Δεκ 2014

Έντρομος ο Βενιζέλος (λόγω ΓΑΠ) προτείνει τώρα Κουβέλη

Σε κατάσταση απολυτού πολιτικού πανικού βρίσκεται πλέον ο Βενιζέλος, αφού η αναπόφευκτη όπως όλα δείχνουν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, θα σημάνει και το προσωπικό πολιτικό του τέλος.

Και όλα αυτά γιατί θεωρείται δεδομένο πως εάν πάμε σε εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει άμεσα νέο πολιτικό φορέα, θα κατακτήσει εκλογικό ποσοστό πολύ υψηλότερο του Βενιζέλου, αφήνοντας τον ίδιο τον Βενιζέλο και το μόρφωμα στο οποίο μετεξέλιξε το ΠΑΣΟΚ οριστικά εκτός Βουλής.
Έτσι σήμερα το πρωί δια χειρός Βενιζέλου (όπως συμβαίνει πάντα στο ΠΑΣΟΚ) διανεμήθηκε στους διαπιστευμένους συντάκτες του κόμματος άτυπο ενημέρωση, η οποία κατέληγε στην στήριξη της πρότασης Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας!
Σύμφωνα με το σημείωμα, «το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος καταβάλουν εδώ και πολύ καιρό, με συνέπεια, τη μέγιστη πολιτική προσπάθεια για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής. Είναι συνεπώς προφανές ότι τυχόν υποψηφιότητα Κουβέλη αντιμετωπίστηκε θετικά».
Βεβαίως αργότερα και μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το ΠΑΣΟΚ και ο Βενζιέλος επιχείρησαν να μαζέψουν την ιστορία, διευκρινίζοντας πως η τελευταία πρόταση (υποψηφιότητα Κουβέλη) αφορά συζήτηση που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι.
Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Βενιζέλος τρέμει τις εκλογές, και θα προσπαθήσει με κάθε μέσο να τις αποφύγει. http://lykavitos.gr/archives/158183