20 Δεκ 2014

Βουδούρης - Παραστατίδης: Aνακαλούμε τη δήλωσή μας..ΑΔΕΛΦΕΣ του ελεους.....τυφλοποντικες!!!

ΑΛΕΞΗ τωρα πρεπει να τους αφησεις εκτος ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ...ας τους παρει ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ  θα κανουν ωραιο τριο και ισως καλη τετραδα με τον ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ....ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ παντελως!!!!
εμμέσως πλην σαφώς άφηνε υπονοούμενα για χρηματισμό βουλευτών, ανακαλούν οι Οδυσσέας Βουδούρης και ΘεόδωροςΠαραστατίδης.
"Στις 19 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε μια τοποθέτηση, πολιτικού περιεχομένου, σχετικά με το σοβαρό θέμα των αποκαλύψεων του κ. Χαϊκάλη. Αυτή η τοποθέτηση παραμορφώθηκε από ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία  έδωσαν αδίκως ένα περιεχόμενο προσωπικής επίθεσης, που δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις μας. Μέριμνά μας ήταν να ξεπεράσουμε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το θέμα της εκλογής προέδρου Δημοκρατίας και όχι να αφήσουμε υπόνοια χρηματισμού κάποιων βουλευτών. Επαναλαμβάνουμε ότι ουδέποτε στοχεύσαμε να απαξιώσουμε κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο να «κατηγορήσουμε» οποιονδήποτε" τονίζουν σε σημερινή δήλωσή τους.
Συνεπώς, υπογραμμίζουν, "δεν επιθυμούμε να τροφοδοτήσουμε οποιαδήποτε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα, η οποία συμβάλει στο να θολώσει το πολιτικό διακύβευμα των ημερών".
"Κατόπιν τούτου, δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την δήλωσή μας της 19ηςΔεκεμβρίου, διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας. Και με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα για μια νέα πορεία με μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία", καταλήγουν οι κ. κ. Βουδούρης και Παραστατίδης.
ενικος