22 Δεκ 2014

Kοτες εκλιπαρουν τωρα......Βουδούρης - Παραστατίδης: " Εμείς ανακαλέσαμε ας κάνουν το ίδιο και όσοι μας αποκάλεσαν πολιτικά σκουλήκια"

Για ατυχής διατύπωση έκανα λόγω οι Θεόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τα όσα γραπτώς ανέφεραν για τη στάση άλλων ανεξάρτητων βουλευτών στην υπόθεση εκλογής Προέδρου.
 
«Δεν μπορούμε να συστήσουμε σε κανέναν συνάδελφο τι θα κάνει» δήλωσε ο κ. Παραστατίδης και σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου ανέφερε ότι τον σέβεται και δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις, ενώ πρόσθεσε: «Δεν έχω ζητήσει από κανέναν να με βάλει σε ψηφοδέλτιο».
 
Από την πλευρά του ο κ.Βουδούρης υποστήριξε πως «πριν τρεις μέρες κάναμε μια πολιτική τοποθέτηση. Στόχος μας ήταν αναδείξουμε το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η εκλογή προέδρου Δημοκρατίας από τη δήλωση παρερμηνεύθηκε και εμφανίστηκε ως προσωπική επίθεση κατά ορισμένων συναδέλφων προφανώς δεν ήταν αυτός ο στόχος μας επειδή δεν επιθυμούμε να μετατρέψουμε σε προσωπική αντιπαράθεση μια πολιτική τοποθέτηση ανακάλεσαμε αυτή την δήλωση.  Σε καμιά περίπτωση δεν υπαινιχθήκαμε οποιαδήποτε κατηγορία κατά κάποιου συνάδελφου. Γιατί οι συνάδελφοι επέλεξαν εξαρχής χυδαίους χαρακτηρισμούς γιατί αυτή η χυδαιότητα συνεχίστηκε μετά τις διευκρινίσεις και αφού ανακάλεσαμε  τη δήλωση μας ; Κάποιος έφτασε να μας απειλεί και με σωματική βία Γιατί παρά τις διευκρινίσεις παρά την ανάκληση τα κόμματα της συγκυβέρνησης συνέχισαν να παραποιούν τις δηλώσεις μας και να τροφοδοτούν την όξυνση για ποιο λόγο; Εμείς ανακαλέσαμε τους καλούμε να ανακαλέσουν και αυτοί τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς».