31 Ιαν 2014

Αποστρατευσε στον αερα την στρατηγο ΡΑΧΗΛ ο προεδρας ΠΑΝΟΣ

Την ορισε για 10 ωρες στρατηγο (τομεαρχη ΑΜΥΝΑΣ)και μετα τις ξηλωσε τα γαλονια....
Εξαλλος ο προεδρας ΠΑΝΟΣ μολις εμαθε οτι η τομεαρχης του Αμυνας ΡΑΧΗΛ εκανε συσκεψεις με τους δηθεν....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ; Σεισμό θα προκαλέσει το όνομα που έδωσε ο Α.Κάντας: Και βέβαια ήταν του ... ΠΑΣΟΚ!

Σεισμικές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη (περιέχεται στην κατάθεση και δεν είναι δυνατόν να αποκρυβεί) ότι κορυφαίος εν ενεργεία πολιτικός/πολιτειακός παράγοντας "υπεράνω πάσης ...

Γ. Μανώλης: «Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»


Γιάννης ΜανώληςΤις φιλονικίες μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις επιστρεφόμενες «μίζες» 17.000.000 ευρώ και την επίμαχη αφίσα της ΝΔ σχολίασε  ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Μέρας Γιάννης Μανώλης.
«Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε...

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Ατελειωτες ουρές! Ή βάλτε υπαλλήλους ή πείτε στο κράτος “δεν μπορώ…”



Ουρές δίχως τέλος σχηματίζονται στις τράπεζες καθώς σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή πέντε φόρων.
Απίστευτη η ταλαιπωρία των πελατών των τραπεζών που δυσκολεύονται να...

Από αναβολή σε αναβολή οι επιτροπές του ΠΑΣΟΚ

Τις προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ τις παραμονές των Χριστουγέννων, γνωστοποιήθηκε ότι θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τις γιορτές, έπειτα είπαν θα τις.....

SUPER ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Δυο κυνηγοί....


SUPER ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Δυο κυνηγοί....Δύο κυνηγοί βαδίζουν αμέριμνοι σε έναν ερημικό δρόμο, όταν τους πλησιάζει ένας χωροφύλακας και ζητά τις άδειες του υνηγιού. Τότε ο ένας από τους δύο το βάζει ξαφνικά στα πόδια. Ο χωροφύλακας τον καταδιώκει και ..

H πτώση ενός αλαζονικού στελέχους των media



media1
Σήμερα θα σας πω ένα παραμύθι για την πτώση στελεχών media.

Για εποχές αλλοτινές, χρόνους ευδαιμονίας. Για στελέχη αλαζονικά με ολάκερη την εξουσία στα χέρια τους. Να τρέχουν πριν καν το μεγάλο αφεντικό στα Media διανοηθεί να εκφωνήσει ..

Eurostat: Στο 27,8% η ανεργία

Στο 27,8% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2013, σημειώνοντας ελαφριά αύξηση σε σχέση με τον Σεπτέμβριο (27,7%), σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Εκδίδεται την επόμενη εβδομάδα ο Α.Φιλιππίδης



Εφτασαν τελικά στην Κωνσταντινούπολη όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση στην Ελλάδα του πρώην προέδρου του ΤΤ Αγγελου Φιλιππίδη.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ''ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ '' ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ...

...ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΡΥΠΩΝ!!!
Με δύο αποφάσεις-«βόμβες μεγατόνων» του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκε αντισυνταγματικό το ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αερίων ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) που εισπράττεται μέσω...

Μας περνάνε για ηλίθιους;

eurostsalakwmenaΓράφει το Παρατηρητήριο 
του Lykavitos.gr
Η γνωστή κυρία του κυρίου ήταν στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης ευχαριστιών Βενιζέλου προς χορηγούς ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας «θερίζει» ο καρκίνος

Ο καρκίνος φαίνεται πως «προτιμά» κάποιες περιοχές της Ελλάδας περισσότερο από κάποιες άλλες. Η Δράμα μαζί με το Κιλκίς, την Καρδίτσα και τα Γρεβενά, καταλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις σε θνησιμότητα από..

Στο Αντάρτικο οι Γαλάζιοι Απόστρατοι!! Πυρ και Μανία με Κωσταράκο. Μήνυμα στον Σαμαρά!!

“Καντήλια” πέφτουν στην Συγγρού με κατεύθυνση το ΥΠΕΘΑ. Ο τομέας αποστράτων έχει βγει στο αντάρτικο και στέλνει μήνυμα στον Σαμαρά ότι “αν ισχύουν όσα διαρρέουν για τις κρίσεις στο στρατό να έρθεις εσύ να μαζέψεις

Η Σίβυλλα καρφώνει την Όλγα: Γι καφεδάκι στο Μιλάνο...

Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε μιλανέζικο spot με το ζεύγος Καπαρουνάκη

Περνάω από το δημοφιλέστατο Cova. Δεν θα μπορούσαν να μην αγοράσω ένα από τα περίφημα panetone του, γνωστά σε..

Τα ακριβά γούστα των "γαλάζιων" βουλευτών (ΦΩΤΟ)

Έκαναν "επίδειξη" τα πανάκριβα αξεσουάρ τους στην συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ.

Με πανάκριβα ταγιέρ και παπούτσια και με τσάντες louis vuitton και Gucci, εμφανίστηκαν οι γαλάζιες βουλευτίνες στην χθεσινή συνεδρίαση ..

Ο επαναστάτης Οικονομέας τσέπωσε 400.000 για να καταθέσει υπέρ του Ρέστη-Κι ο Δελατόλας δάγκωσε 1,5 μύριο

Το γελοίο της υπόθεση είναι ότι ο "άθεος" αριστερός Οικονομέας, που με πρώτη ευκαιρία κατηγορεί την εκκλησία, σε ερώτηση του δικαστή "Θα δώσετε πολιτικό ή θρησκευτικό όρκο;" απάντησε ..

''ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ''...

...Η ΝΕΑ ''ΕΠΙΤΥΧΙΑ'' ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ...
Σοκ για δεκάδες χιλιάδες φορολογούμενους που βλέποντας στο taxisnet τι χρωστάνε, διαπιστώνουν ότι...

Οταν η Ριάνα αποπλάνησε τη Σακίρα -Γυμνές οι δύο σταρ μοιράζουν «εμφράγματα» με νέο σέξι βίντεο κλιπ

«Can't Remember To Forget You» λέγεται το νέο ντουέτο της Σακίρα με τη Ριάνα που συνοδεύεται από ένα σούπερ σέξι βίντεο κλιπ, ωστόσο αυτό που έχουν «ξεχάσει» οι δύο σταρ, δεν είναι άλλο από τα ρούχα τους..

Τέλος Απριλίου στην Βουλή τα νέα μέτρα

Τέλος Απριλίου στην Βουλή το νέο Μεσοπρόθεσμο για το 2014 – 2017 – Θα αποκαλύπτει τα νέα μέτρα για να παραμείνει βιώσιμο το πρωτογενές πλεόνασμα
Το νέο Μεσοπρόθεσμο θα διατηρήσει τη χώρα σε ..

Oι άθλιοι του Παρισιού -Η ζωή για 3,6 εκατ. αστέγους στο δρόμο [εικόνες]

Στο μετρό, στο δρόμο, στους παραπόταμους του Σηκουάνα, μπροστά σε πόρτες σπιτιών και γραφείων, όπου και να γυρίσεις το μάτι σου στο Παρίσι, βλέπεις τους σύγχρονους Αθλιους του ..

Σοκ από Economist: Η Τρόικα παγιδεύει την Ελλάδα στον Κάτω Κόσμο

Σκληρή κριτική στην Τρόικα κάνει με δημοσίευμα του ο Economist, παρομοιάζοντας την με τον Κέρβερο, το σκυλί με τρία κεφάλια που στην ελληνική μυθολογία φυλούσε της ...

Από την Ζωή Λάσκαρη στην Δήμητρα Ματσούκα! Αυτά είναι τα πέντε sex symbols του ελληνικού κινηματογράφου που είχαν τον τρόπο να τρελαίνουν τους άνδρες! (PHOTOS)

Στο περπάτημά τους αναστατώνουν ακόμα και τώρα τον ανδρικό πληθυσμό. Τα φλας στράφηκαν πάνω τους, ενώ έκαναν τους πάντες να παραμιλούν. Ο λόγος για τις «θεϊκές»...

ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ BRUTAL -Aννα, οι άνδρες της Βουλής είναι σεξιστικά γουρούνια, εκτός από τον Μάκη, τον Μιλτιάδη και τον Πάνο τον "Φρανσουά"

Από την Ιόλη Πιερίδη
Το ότι οι άνδρες είναι σεξιστικά γουρούνια δεν χωράει αμφιβολία. Και φυσικά δεν περιμέναμε να το μάθουμε από την Επιτροπή Ισότητας της Βουλής, τα κορίτσια εκπροσώπους κομμάτων ..

Κουίζ: Ποιον δήμαρχο πήρε ο ύπνος σε εκδήλωση; (ΦΩΤΟ)


Κουιζ 1Δείτε τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων

Κι όμως ο Γιάννης Μπουτάρης «ξαναχτύπησε»… Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 25ης Agrotica στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο ..

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τα λεφτά μας πιάνουν τόπο... στη Γερμανία - Η Α.Μέρκελ μοιράζει αυξήσεις συντάξεων

Τα λεφτά μας και οι θυσίες του ελληνικού λαού από τα συνεχή μνημόνια πιάνουν τελικά τόπο. Όχι όμως στην Ελλάδα που συνεχώς βυθίζεται στα χρέη και στην καταστροφή αλλά στη Γερμανία. Η Άνγκελα Μέρκελ ..

Ποιες αργίες «κόβονται» από τα σχολεία – Πότε θα ξεκινάει η χρονιά

Τις αργίες που θα αφήσει... μετεξεταστέες αναζητά η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
- «Κόβονται» οι αργίες Αη Γιαννιού και εκείνη την Τριών Ιεραρχών
- Ποιες άλλες είναι...

Όχι άλλα μνημόσυνα για τα Ίμια! Η καρπαζιά και ο λογαριασμός που ακόμη πληρώνουμε


Όχι άλλα μνημόσυνα για τα Ίμια! Η καρπαζιά και ο λογαριασμός που ακόμη πληρώνουμεΗ “καρπαζιά” των Ιμίων πονάει ακόμη ,18 χρόνια μετά . Την πληρώσαμε πανάκριβα όχι μόνο με το άνοιγμα του θέματος των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο που παραμένει ανοιχτό. Την πληρώσαμε και με χρήμα πολύ. 22 δις ευρώ μας κόστισε η σφαλιάρα .

Γλειψίματα και κουκουλώματα

17318054_13587215.limghandler-2Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Τι γύρευε ο Αλέξης στην Εισαγγελία και τι γύρευε η Ζωή μαζί του;
Συχνά-πυκνά μιλάει η μέλλουσα υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ με την υπερ-φιλόδοξη κυρία αρχι-Εισαγγελέα.

Λάμψη & γκλαμουριά στο…βουκολικό στυλ της συζύγου του Δημάρχου Αμαρουσίου!

Μαρίνα Πατούλη, πάντα…εκκεντρική στο ντύσιμό της, είναι η γυναίκα του Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Βόμβα Οικονόμου για ΔΗΜΑΡ...

Την αποχώρηση του από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς προανήγγειλε ο Βασίλης Οικονόμου, σε περίπτωση που...

OI AΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΤΕΤΟΙΑ Μ@(@ΚΙΑ-ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Κι ομως ειναι αλήθεια...Ετοιμάζουν την Πιπιλη για υποψηφιο δημαρχο.Δεν τους βγηκαν τα τοπια απο το υφασμα αφου κανεις δέν θελει να βαλει το κεφαλι του στον ντορβα και βρηκαν τα ...ρετάλια..

Νέα ΜΕΡΑ: Όχι στην κατάργηση της ενιαίας τιμής βιβλίου

Την αντίθεσή της Νέας ΜΕΡΑς στην κατάργηση του νόμου για τη ενιαία τιμή βιβλίου εξέφρασαν με ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης οι βουλευτές του Κόμματος Γιάννης Κουράκος και Νίκος Σταυρογιάννης, επικαλούμενοι την αντίστοιχη ..

«Βαριά» πολιτικά ονόματα εμπλέκει ο Κάντας...



Αποκαλυπτικά στοιχεία από τη δικογραφία για τη ροή του μαύρου χρήματος στα εξοπλιστικά προγράμματα, έγιναν γνωστά απόψε και σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκουν πολιτικούς και...

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, πυροβολείστε με!



Θεωρούμαι εξ’ υπαρχής κλέφτης και απατεώνας.

Για το λόγο αυτό το κράτος με ξεχώρισε από τους υπόλοιπους πολίτες του και εκτός των φόρων που όλοι πληρώνουμε, και που ασφαλώς δεν είναι ανταποδοτικοί [ΤΑΠ ΕΕΤΗΔΕ, ΕΝΦΙΑ, ΕΤΑΚ, φόρο αλληλεγγύης κλπ] μού ..