29 Ιαν 2015

ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Σταμάτης: Πληρώσαμε το τίμημα της επιτυχίας


Για άλλη μια μέρα ο Νικολάκης Χατζηνικολάου έβριζε Λαζαρίδη και Μουρούτη ενώ έδωσε βήμα στον άνθρωπο που
τον τάισε πληροφορίες και διαφήμιση και παρεμπιπτόντως είναι αυτός που επέβαλε τους Νινόπουλους, τα σκ@τωσε με τον Τζιτζικώστα, στηρίζει τον Παπαμιμίκο που διέλυσε το κόμμα κ.λπ... έτσι είναι ο Χατζηνικολάου... πάντα εκτιμά και μπράβο του αυτούς που τον "ταϊζουν" πχ. δεν θα τον ακούσετε ποτέ να λέει κάτι εναντίον του Μυτιληναίου (θυμάσαι Νικολάκη τι σου είχε βγάλει ο εκβιαστής όταν τα είχατε σπάσει το 2008-09;) ή για τον Μελισσανίδη μετά που πήρε τη διαφήμιση αφού πριν την πάρει ούρλιαζε "μην τολμήσετε και πουλήσετε τον ΟΠΑΠ"...

Ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά,  Δημήτρης Σταμάτης, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως η  Νέα Δημοκρατία πλήρωσε και πληρώνει το τίμημα της επιτυχίας.

Μιλώντας στο  Real FM ο κ. Σταμάτης τόνισε πως «τα αίτια του ότι δεν κέρδισε η Νέα Δημοκρατία είναι δύο: Πρώτον, ότι η Νέα Δημοκρατία σήκωσε το βάρος μιας δύσκολης πολιτικής, άρα κάποιοι άνθρωποι σίγουρα δυσαρεστήθηκαν. Δεύτερον, πλήρωσε το τίμημα της επιτυχίας, δηλαδή, ο λαός αισθάνθηκε ασφαλής. Σταθεροποιήσαμε την  οικονομία, ενισχύσαμε το  τραπεζικό σύστημα. Αυτό έδωσε στον πολίτη τη δυνατότητα να αισθάνεται ασφαλής και να έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει κάτι καλύτερο που του έταξαν».

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Σταμάτη εντός της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει κανένας μνημονιακός.  «Εμείς είπαμε ότι το μνημόνιο ήταν μία υποχρεωτική πράξη που έγινε σε ανύποπτο χρόνο, γιατί δεν δημιουργήθηκε με αυτή την κυβέρνηση. Το  μνημόνιο ξεκίνησε το 2010», πρόσθεσε ο κ. Σταμάτης.

Σε ό,τι αφορά στην επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Σταμάτης σημείωσε «επισημαίνουμε ποια λάθη έχουμε κάνει, κάνουμε μία  αυτοκριτική προφανώς για το εκλογικό αποτέλεσμα, η οποία δεν εμπεριέχει μόνο σύνολο λαθών, αλλά και κάποιων πολιτικών αναγκαστικών που έγιναν».
http://dexiextrem.blogspot.gr/2015/01/blog-post_4373.html