30 Ιαν 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ - ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ


ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΝΔ), ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Σε αντίθεση με όλη την πλέμπα της Συγγρού (από τους γελοίους Μουρούτηκαι Λαζαρίδη μέχρι τους
ακραίουςΓεωργιάδηΒορίδη και Πλεύρη) ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αποδείχθηκε... 
πραγματικό... γατόνι. Ο άνθρωπος ξέρει τι λέει και το κυριότερο είναι διαβασμένος και πάντοτε μιλά με στοιχεία. Διαβάστε τι είπε ο Σάκης Ιωαννίδης για την ήττα της ΝΔ :
Στην εισήγησή του, ο Σάκης Ιωαννίδηςανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

Η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε αύξηση 4 ποσοστιαίων μονάδων στο ηλικιακό κοινό 18-34 σε σχέση με το 2012.
Πιο συγκεκριμένα, στο ηλιακό κοινό 18-34 η Νέα Δημοκρατία σημείωσε τη δεύτερη καλύτερή της επίδοση.
Τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ είχε δυναμική παρουσία στον προεκλογικό αγώνα. Αξιομνημόνευτη είναι η παρουσία της σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις καθώς και σε ολόκληρη εκλογική διαδικασία.
Ο Σάκης Ιωαννίδης χαρακτήρισε καθαρή την ήττα της Νέας Δημοκρατίας και στάθηκε στο γεγονός ότι οι πολίτες στάθηκαν απέναντι στο σκληρό διακύβευμα που τέθηκε, ενώ τόνισε ότι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του κόμματος έμειναν στο σπίτι τους, αγνοώντας τις ακραίες φωνές και την στρατηγική του φόβου.
Επιπλέον, σχετικά με την συμπεριφορά πρωη κυβερνητικών στελεχών, είπε συγκεκριμένα: “Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες Υπουργό της Κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών”. “Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ του στυλ δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν”. Η αναφορά φυσικά φωτογράφισε τον Άδωνη Γεωργιάδη, που ως Υπουργός Υγείας είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με την παραπάνω αποστροφή του.
Κλείνοντας την ουσιαστική και μακροσκελή τοποθέτησή του, ο Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε πως θα συγκλιθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες τα όργανα της ΟΝΝΕΔ ζητώντας παράλληλα να πράξει το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία.
Μπράβο του. Είπε αλήθειες και έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους γελοίους της Συγγρού...
http://fimotro.blogspot.gr/2015/01/blog-post_2606.html