29 Ιαν 2015

ΤΕΛΟΣ η Κυψέλη για τον ΤΣΙΠΡΑ- Δείτε που θα μετακομίσει ο Νέος Πρωθυπουργός!


443Αλλάζουν όλα στη ζωή του Αλέξη Τσίπρα. Λίγες μόλις ημέρες μετά τη νίκη του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου που τον κατέστησαν τον νεώτερο πρωθυπουργό της Ελλάδας και μάλιστα προερχόμενο από ...
την αριστερά επέρχονται σημαντικές αλλαγές και στην προσωπική του ζωή.


Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζεται να μετακομίσει από το διαμέρισμα της οδού Αρμονίας στην Κυψέλη, σε άλλο σπίτι. Σε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό.
Η αναζήτηση νέου σπιτιού είχε ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες αρκετό καιρό πριν τις εκλογές και το σπίτι είχε βρεθεί εδώ και καιρό. Προφανώς όμως τόσο για πρακτικούς όσο και για επικοινωνιακούς λόγους αποφασίστηκε η μετακόμιση να γίνει μετά τις 25 Ιανουαρίου.
Το σπίτι επελέγη με τη σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιών ασφαλείας του πρωθυπουργού καθώς κρίθηκε ότι το σημείο στο οποίο βρίσκεται μπορεί να φυλαχθεί εύκολα σε αντίθεση με το διαμέρισμα στο οποίο μένει τώρα και προκαλεί μεγάλους πονοκεφάλους στην ΕΛΑΣ
Παράλληλα, κρίθηκε τελικά ότι καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειας. Δηλαδή του ίδιου του πρωθυπουργού, της συζύγου του Μπέτι Μπαζιάνα και των δύο ανήλικων παιδιών του καθώς και της οικιακής βοηθού που θα μένει μαζί τους.
Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες του koolnews.gr αναφέρουν ότι το ζεύγος Τσίπρα διάλεξε σχολείο και για τον 5χρονο γιo του Παύλο, και δεν είναι άλλο από τη Σχολή Μωραΐτη.
http://www.makeleio.gr/?p=264350