25 Ιαν 2015

Αχαϊα: Κατηγορίες και μηνύσεις μεταξύ Νεοδημοκρατών για μαζική αποστολή sms ανήμερα των εκλογών ...


 Στην Ερμού ο πρώην διοικητής ασφαλείας και βουλευτής της Ν.Δ...


Στο Αστυνομικό Μέγαρο στην Ερμού έφθασε πριν από λίγο ο υποψήφιος βουλευτής Θ. Νταβλούρος, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του συνυποψηφίου του Ανδρ. Κατσανιώτη για παραβίαση του εκλογικού νόμου.

Ο κ. Νταβλούρος είχε μεταβεί και νωρίτερα στο...
αστυνομικό μέγαρο, αλλά λόγω απουσίας του αρμόδιου υπαλλήλου αποχώρησε και επανήλθε πριν από λίγο.

Νεότερη ενημέρωση 15.58΄

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, κατηγορώντας τον Ανδρ. Κατσανιώτη για επηρεασμό του εκλογικού σώματος με μαζική αποστολή sms σε ψηφοφόρους ανήμερα των εκλογών.

Στην δήλωσή του αναφέρει:

Με αφορμή την παράνομη πράξη αποστολής μαζικών μηνυμάτων προς ψηφοφόρους, ανήμερα της εκλογικής διαδικασίας,για προώθηση της υποψηφιότητάς του και επηρεασμό του εκλογικού σώματος-από πλευράς του συνυποψήφίου μου Ανδρέα Κατσανιώτη-επιθυμώ να δηλώσω-προς το παρόν-τα εξής: "Ο κόσμος της Ν.Δ μας θέλει όλους μαζϊ.Κάποιοι προκαλούν με τις σπασμωδικές πράξεις τους εσωκομματική γκρίνια και διαμάχη.Σήμερα εγώ ασχολούμαι μόνο με τον δύσκολο αγώνα του κόμματός μου και της υποψηφιότητάς μου. Όσοι δεν τηρούν τα προβλεπόμενα απο τον εκλογικό νόμο εκτίθενται ανεπανόρθωτα ηθικά και παρανομούν. Επιφυλάσσομαι πάντως κάθε νόμιμου δικαιώματός μου υπερασπιζόμενος πάντα το ήθος, τη νομιμότητα και την εντιμότητα, σεβόμενος δε διαχρονικά την αξιοπρέπεια των ψηφοφόρων".

Πρώτη ενημέρωση 15.07΄

Το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου στην οδό Ερμού πέρασε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία θαν. Νταβλούρος . Ο κ. Νταβλούρος ζήτησε να καταθέσει μήνυση αλλά λόγω απουσίας του αρμοδίου υπαλλήλου δήλωσε πως θα επιστρέψει στις 4.00 το απόγευμα

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Νταβλούρος προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά του κ Κατσανιώτη για λόγους που αφορούν στην προεκλογική συμπεριφορά του τελευταίου έως καισήμερα...
 http://www.patrastimes.gr