28 Φεβ 2015

ΠΑΤΡΑ : Σάλος με κρεοπώλη που ανέλαβε να φτιάξει καρναβαλικές στολές - Καταγγελίες πως έκοβε το ύφασμα με... μπαλτά!

Τελευταία Παρασκευή του καρναβαλιού, μία ημέρα πριν από το διήμερο των καρναβαλικών παρελάσεων και ως είθισται τα Πατρινά πληρώματα μοιράζουν στολές στα μέλη τους, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα.Εκεί ακούγονται συνήθως και κάποια παράπονα για τις στολές, για
κάποιες ενδεχομένως παραλείψεις που μπορεί να υπάρχουν και γενικότερα θέματα που είναι συνηθισμένα σε όσους συμμετέχουν για χρόνια στο Πατρινό Καρναβάλι.
Στην περίπτωση όμως ενός γκρουπ τα παράπονα ξεπέρασαν τα όρια, με τα μέλη του πληρώματος να κατηγορούν τους υπευθύνους ότι άλλα τους έδειχναν ότι θα φορέσουν και άλλα τους δίνουν για να παρελάσουν.
Μάλιστα τα παράπονα ήταν τόσο έντονα που οι υπεύθυνοι του πληρώματος προσέλαβαν άνδρες security για να φυλάνε τον χώρο όπου έδιναν τις στολές, στο κέντρο της πόλης!
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν τα μέλη του πληρώματος υπήρχαν τεράστιες διαφορές τόσο στην ποιότητα των στολών, όσο και στα σχέδια των στολών, ενώ κατηγορούν ανοικτά τους υπευθύνους ότι τους κορόιδεψαν.
Τις έκοβε με... χασαπομάχαιρο;Της κακομοίρας όμως έγινε και σε τρία άλλα πληρώματα, το ράψιμο των στολών των οποίων ανέλαβε.... χασάπης! Όπως έλεγαν μέλη του πληρώματος ο συγκεκριμένος «μόδιστρος».... «χατζάρωσε» τα γκρουπ αφού τους υποσχέθηκε πως θα «κόψει» τις στολές αλλά έκανε το ύφασμα... ρετάλια!
«Τα έκοψε τετράγωνα, παντελόνια, φούστες και μπλούζες και τρέχαμε πανικόβλητοι να σώσουμε ότι μπορούμε»! Δεν αποκλείεται πάντως κάποιοι να κινηθούν δικαστικά εναντίον του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος μόδιστρος προσέφερε πολύ καλές τιμές κι έτσι είχε... μεγάλη πέραση στο καρναβάλι! Μόνο που προφανώς... δεν ήξερε να πιάνει ψαλίδι! Υπολογίζεται ότι σχεδόν 3.000 στολές δεν βγήκαν... όπως θα έπρεπε!
Χαμός με τις στολές!Γενικά φέτος έγινε χαμός με τις στολές αρκετών πληρωμάτων. Ο ανταγωνισμός μεταξύ γυναικών ή ανδρών που ράβουν στολές μεγάλος! Και οι διαφημίσεις αλλά και μικρές αγγελίες κυρίως μέσω του facebookέδιναν και έπαιρναν!
http://www.dete.gr/articles/261075