1 Μαρ 2015

Συνεχίζεται από τις 09:00 το πρωί η επεισοδιακή ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ...αριστερες μαλακιες κουβεντιαζουν παντα θεωρητικα .....αποτελεσμα ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!

Με εισηγήσεις στελεχών συνεχίζεται σήμερα από τις 09.00 το πρωί η επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα υπάρξει ψηφοφορία για τον κείμενο της πολιτικής απόφασης και στην συνέχεια
εκλογή νέου Γραμματέα και Πολιτικής Γραμματείας τα μέλη της οποίας θα μειωθούν. Η πρόταση της ηγεσίας είναι εκτός από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα να έχει 11 μέλη τέσσερα από την προεδρική πτέρυγα τέσσερα από την αριστερή πλατφόρμα και από ένα μέλος τρεις μικρότερες τάσεις.
Μέχρι χθες το βράδυ παράλληλα με τις εισήγησεις υπήρχε έντονο παρασκήνιο και ζυμώσεις τόσο για το κείμενο της πολιτικής συμφωνίας όσο και για το ποιοί θα μετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία.
Στην αρχή η Αριστερή Πλατφόρμα ήθελε να καταθέσει δική της τροπολογία στο κείμενο της απόφασης της ηγεσίας που θα καταγράφει την διακριτή της άποψη.
Ωστόσο γίνονταν προσπάθειες να καλυφθεί η απόσταση και να υπάρξει ένα ενιαίο κείμενο. Επόμενος Γραμματέας θα είναι ο κ. Τάσος Κορωνάκης αφού στην πρόταση της ηγεσίας συμφωνούν και οι περισσότερες τάσεις.