27 Μαρ 2015

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΥΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

oyk2
ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ του κωλου ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα τιμωρησει τωρα τα κομμαντο????
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr -που για κακή τους τύχη έχει εσωτερική ενημέρωση- οι αριστεροί πολιτικάντηδες… που θίχτηκαν από τα
ελληνόψυχα συνθήματα της παρέλασης προσπαθούν να καταρρακώσουν το ηθικό των παιδιών που έχουν κληθεί να προστατεύουν την πατρίδα.
Όπως μάθαμε εκλήθη εκτάκτως τόσο  ο επικεφαλής από το άγημα της Ευελπίδων, όσο και ο επικεφαλής των ΟΥΚ που συμμετείχαν στην παρέλαση. Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση (της σχολής Ευελπίδων), επιχείρησαν να τιμωρήσουν τους Ευέλπιδες με στέρηση εξόδου. Κάτι που δεν έγινε αφού δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ προειδοποιεί τους θιγμένους νεοκομμουνιστές,   ΚΑΤΩ τα ΧΕΡΙΑ από τα παιδιά που έχουν ταχθεί σε μια δύσκολη ώρα για τον τόπο να “φυλάνε θερμοπύλες”! Σε περίπτωση που τιμωρηθούν τα νέα αυτά παιδιά για το υψηλό πατριωτικό τους φρόνημα, όσοι αριστεροί πολιτικάντηδες επιχειρήσουν να τους τιμωρήσουν…ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!!
http://www.makeleio.gr/?p=307389