27 Μαρ 2015

Ευκαιρία καριέρας στη Γερμανία: Οίκος ανοχής ζητά πτυχιούχους δοκιμαστές!!! Ποιος θέλει να γίνει στέλεχος ποιοτικού ελέγχου;





Βερολίνο

Οίκος ανοχής του Βερολίνου ζητά να προσλάβει δοκιμαστές ποιοτικού ελέγχου, προκειμένου να διατηρήσει υψηλά επίπεδα υπηρεσιών.


Το πορνείο στη γερμανική πρωτεύουσα ψάχνει άνδρες και γυναίκες που θα
ελέγχουν την ποιότητα, την καθαριότητα, και την ασφάλεια των σεξουαλικών πρακτικών, καθώς και να διασφαλίζουν ότι η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες αντάξιες του ποσού που καταβάλλουν οι πελάτες.

Η σχετική αγγελία εμφανίστηκε στην Kaufmich.com, μια κοινωνική πλατφόρμα για τους εργαζομένους στο αγοραίο σεξ, τους πελάτες, τους οίκους ανοχής και εταιρείες που ειδικεύονται στις ερωτικές υπηρεσίες.


Σύμφωνα με την αγγελία, πρόκειται για μία διεθνή εταιρεία με περισσότερους από 120 εργαζόμενους στη Γερμανία, την Κίνα και την Ισπανία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου πανεπιστημίου, κατά προτίμηση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, να έχουν εμπειρία στους οίκους ανοχής, καθώς και ένα πλήρες πιστοποιητικό υγείας. Η γνώση ξένων γλωσσών είναι επιθυμητή, με τη γνώση της γαλλικής να αποτελεί ιδιαίτερο πλεονέκτημα.


Στην αγγελία σημειώνεται επίσης: «Πρακτική εμπειρία με πολλά χρόνια επισκέψεων σε οίκους ανοχής είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να απολαμβάνετε τη διασκέδαση με ανθρώπους και δεν θα πρέπει να φοβόμαστε την επαφή».

Η Γερμανία νομιμοποίησε την πορνεία πριν από περίπου μια δεκαετία, αλλά το θέμα εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ακόμη και σήμερα.

Το 2009 Γιούλιους Ντρέγερ και τα δύο αδέλφια του ίδρυσαν το Kaufmich.com για τους εργαζομένους στο σεξ, με στόχο τη βελτίωση του επαγγέλματος και τη δημιουργία μιας αγοράς για τις ανεξάρτητες ιερόδουλες.

«Το όραμά μας είναι να δούμε την εργασία στον τομέα του σεξ ως ισότιμο και πλήρως αποδεκτό μέρος της κοινωνίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντρέγερ.

http://news.in.gr