5 Μαρ 2015

Το αστερι η ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ξεβρακωσε τον ΣΑΜΑΡΑ και τα νουμερα που ειχε υπουργους!!!!


Αποκαλύψεις για την «νύχτα του ΕΝΦΙΑ»

Άστραψε και βρόντηξε η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος που μετά απο μια εξαιρετικά δραστήρια κοινοβουλευτική ...περίοδο όπου επέδειξε έντονο κοινοβουλευτικό έργο τοποθετήθηκε για όλα όσα την στεναχώρησαν και ειδικά για τη μη σύγκλιση των οργάνων, τη μη ενημέρωση των βουλευτών και την πλήρη απαξίωσή τους σε επίπεδο "κουκιού".

Μεταξύ άλλων η κ. Καραμανλή τόνισε τα εξής:

• Έζησα κύριε Πρόεδρε, όπως και άλλοι συνάδελφοι την εμπειρία του Βουλευτή – τρίτης κατηγορίας.

• Κάθε πότε μαζευόταν η Κ.Ο. του κόμματος, και πότε ήρθε ένας υπουργός πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, πριν την κατάθεση κάποιου σοβαρού νομοσχεδίου να μιλήσει μαζί μας, να μας πει και να του πούμε την άποψή μας, να γίνει εσωκομματικός διάλογος; Εδώ στην περίφημη νύχτα που έγινε βούκινο η αντίδρασή μου στον ΕΝΦΙΑ – όχι από εμένα όπως πολύ καλά ξέρετε – ο υπουργός είχε στείλει έναν συνεργάτη του. Τόσο σοβαρά μας λαμβάνετε υπ’όψιν ….

• Δε σας κρύβω ότι αυτή την τριετία εγώ προσωπικά εισέπραξα ότι οι βουλευτές ήμασταν κάτι σαν «αναγκαίο κακό». Μόλις έφευγε το «αναγκαίο» έμενε σκέτο το «κακό», ο μπελάς…..

• Ήμασταν τα καλά παιδιά όταν σηκώναμε και ψηφίζαμε όλα τα νομοσχέδια και αμέσως μετά βρισκόμασταν ξανά στο περιθώριο. Όχι όλοι βεβαίως…..

• Συνάδελφοι που είστε εδώ όπως και άλλοι που πέρασαν από υπουργικά γραφεία αλλά δεν εκλέχτηκαν σε αυτή τη Βουλή, μας οφείλετε μια εξήγηση. Κάποιοι από εσάς ασκείτε κριτική και μάλιστα σκληρή κριτική, θα σας ρωτήσω γιατί δεν την ασκήσατε τότε που έπρεπε, εκεί που έπρεπε, κι ας πληρώνατε το πολιτικό τίμημα. Ο υπουργικός θώκος ήταν σημαντικότερος; Δεν θέλατε να δυσαρεστήσετε τον πρωθυπουργό;

• Δεν καταλάβαμε το μήνυμα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης του 2012, το 19%, το προσπεράσαμε σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν συγκαλέσαμε τα όργανα ούτε καν μετά την ήττα στις ευρωεκλογές. Ούτε καταλάβαμε γιατί μέσα σε τέσσερα χρόνια, απέναντί μας το 4% γινόταν 17% και μετά 28% και τώρα 36%. Και δεν είναι σοβαρή απάντηση η θεωρία της αριστερής παρένθεσης. Όχι γιατί αποκλείω να είναι μια πολιτική παρένθεση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάθε άλλο, είναι πολύ πιθανό έτσι όπως πορεύονται, αλλά γιατί αποκλείω να μας καλέσει ο κόσμος να κυβερνήσουμε ξανά, για να εφαρμόσουμε αυτά για τα οποία μας καταψήφισε.

• Όλοι θα σκύψουμε πρώτα το κεφάλι αναλογιζόμενοι τα λάθη μας και μετά θα κοιτάξουμε προς τα πάνω. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοιτάμε αφ υψηλού!

Η τοποθέτηση της Άννας Καραμανλή προκάλεσε αίσθηση και το τηλέφωνο της κυριολεκτικά «έσπασε» αμέσως μετά με την ίδια να «συλλαμβάνεται» απο τον φωτογραφικό φακό να προσπαθεί να συνομιλήσει μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα.