4 Μαρ 2015

Τα άγνωστα ειδύλλια της σόουμπιζ

Κάτι ήξερε ο σοφός λαός όταν έλεγε «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»! Μπορεί πολλοί από την εγχώρια σόουμπιζ να βίωναν έρωτες, σχέσεις, πάθη, χωρισμούς και εκείνη την περίοδο τα ειδύλλιά τους να μην είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, χρόνια όμως αργότερα έγιναν γνωστά…
Κι εμείς τα μοιραζόμαστε μαζί σου!
Tα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Κατερίνας Καραβάτου, με την οποία έχουν δημιουργήσει και μία όμορφη οικογένεια. Ο Κρατερός Κατσούλης, όμως, για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη.
Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.
Στα κρυφά ειδύλλια συγκαταλέγεται και η σχέση της Ρούλας Κορομηλά με τον Άγγελο Διονυσίου. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είχαν έρθει πιο κοντά στις αρχές της δεκαετίας του 90’, όταν είχαν βγει και οι δύο από τα διαζύγιά τους, αλλά ο έρωτάς τους δεν κράτησε για πολύ. Στη συνέχεια, έμειναν φίλοι.
Η παρακάτω σχέση… σίγουρα θα σε εκπλήξει! Πριν η Υβόννη Μπόσνιακ γνωρίσει τον Αντώνη Ρέμο και στη ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη μπει η Ζέτα Μακρυπούλια οι φήμες οργίαζαν για φλερτ μεταξύ τους. Η Υβόννη ήταν θαυμάστρια του Χατζηγιάννη και μάλιστα πρωταγωνίστησε λένε αφιλοκερδώς στο βίντεο κλιπ του «Άννα». Ο τραγουδιστής εντυπωσιάστηκε με την ομορφιά της, ενώ δημοσιεύματα τότε υποστήριζαν ότι είχαν δει το μοντέλο να επισκέπτεται το καμαρίνι του στο REX, όπου εμφανιζόταν.
Low profile, προτιμά να μιλά μέσω της δουλειάς της και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια υπήρξαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Την περίοδο εκείνη η Δήμητρα έκανε επιτυχία με τους «Απαράδεκτους», ενώ ο ηθοποιός δεν ήταν ακόμη γνωστός.
Σε αυτό τον άντρα δεν μπορούν, ούτε μπορούσαν, να αντισταθούν οι όμορφες κυρίες. Ο Αντώνης Κανάκης την εποχή που έκαναν το «Κομφούζιο» είχε σχέση με το τότε top model, Μάνια Ντέλου. Η σχέση τους, όμως, έληξε άδοξα το 1997 και όπως έλεγαν τότε, είχε στοιχίσει στον μετέπειτα MR. εργένη.
Ψάχνοντας για τους... άγνωστες έρωτες, «πέσαμε» πάνω στη σχέση της Έλενας Τσαβαλιά με τον Τάσο Περζικιανίδη. Η ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι πριν γνωρίσει τον Μάρκο Σεφερλή ήταν αρραβωνιασμένη, αλλά δεν ξέρουμε αν ήταν με το γνωστό ηθοποιό!
Τα ετερώνυμα έλκονται! Αυτή είναι η φράση που ταιριάζει στο πρώην ζευγάρι. Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε ότι είχε 10 χρόνια σχέση με τον Μάριο Φραγκούλη. Μάλιστα, όπως είπε, έφτασαν κοντά στο γάμο, αλλά τελικά χώρισαν.
Για το τέλος, αφήσαμε τη βασίλισσα της μικρής οθόνης! Την εποχή που η Ελένη Μενεγάκη συνεργαζόταν στον «Πρωινό Καφέ» με τον Βασίλη Νομικό, οργίαζαν οι φήμες ότι κάτι έπαιζε μεταξύ τους. Η παρουσιάστρια αν και διέψευδε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, εκείνα… επέμεναν.
http://www.koolnews.gr/showbiz/577646-ta-agnosta-eidilia-tis-showbiz/