28 Απρ 2015

ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΟ 17ο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΒλαστημούσε μέσα από το μνήμα ο Eθνάρχης για τους αποτυχημένους επιγόνους του

Xριστοπαναγίες αμόλαγε από το μνήμα ο ταλαίπωρος Κωσνταντίνος Καραμανλής αντικρύζοντας ένα μπουλούκι από ανίκανους και άχρηστους διαδόχους του οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν ένα κόμμα της προκοπής στο χώρο της
κεντροδεξιάς. Μιλάμε για την κατάντια μιας ολόκληρης παράταξης η οποία συνήθισε να υπάρχει μέσα από την διαδοχή από γόνο σε γόνο ανεξαρτήτωνς του βαθμού ηλιθιότητας που κουβαλούσαν οι επίγονοι.
Το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα>
Ως ευκαιρία για να εκπεμφθεί μήνυμα ενότητας του κεντροδεξιού χώρου αντιμετωπίζεται από την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή που οργανώθηκε σήμερα στο ομώνυμο ίδρυμα στη Φιλοθέη.

Το «παρών» στην εκδήλωση μνήμης για τον γενάρχη της σύγχρονης Κεντροδεξιάς, που απεβίωσε πριν από 17 χρόνια, έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Καραμανλής είχε θερμή χειραψία με τον κ. Σαμαρά, ενώ μετά την τελετή είχε σύντομη συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο.

Ενδεικτικό του μηνύματος που επιχειρείται να σταλεί είναι  ότι οι ιθύνοντες του Ιδρύματος μετέθεσαν χρονικά το μνημόσυνο, που αρχικώς ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη προκειμένου να διευκολυνθεί ο νυν πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος είχε ανειλημμένες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, αμέσως μετά το μνημόσυνο, ο κ. Σαμαράς θα ταξιδέψει στο Στρασβούργο, όπου το βράδυ θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Επίσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει την Τετάρτη διμερείς επαφές με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς τον Πρόεδρο της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη Γκι Φέρχοφσταντ  και τον επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλλα. 

http://kourdistoportocali.com/post/43159/katelis