26 Απρ 2015

Ανήκουστη δήλωση από τον Κάμερον: Η Ελλάδα είναι... τρομακτική!

Ανήκουστη δήλωση από τον Κάμερον: Η Ελλάδα είναι... τρομακτική!
Εχοντας δεχθεί σφοδρή κριτική για την πολιτική του και ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν αμφίρροπη την μάχη στις εκλογές της 7ης Μαίου, ο Συντηρητικος πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον επέλεξε ως... παράδειγμα προς αποφυγή την Ελλάδα προκειμένου να π
είσει τους ψηφοφόρους για την ορθότητα των πεπραγμένων της κυβέρνησής του.
Σε προεκλογική ομιλία του στο στο Γέοβιλ, είπε στους συγκεντρωμένους οπαδούς των Συντηρητικών: «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την οικονομία και την ασφάλεια της Βρετανίας. Αυτό σημαίνει περισσότερες δουλειές, περισσότερα σπίτια, περισσότερες επιχειρήσεις και βρεφονηπιακοί σταθμοί, περισσότερη ασφάλεια μετά τη συνταξιοδότηση.
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, αναφέρθηκε στην Ελλάδα: «Αν θέλετε πολιτικό θέατρο, να πάτε στο Χόλιγουντ. Αν θέλετε πολιτικές συγκινήσεις θα μπορούσατε να πάτε, ίσως, στην Ελλάδα. Μου λένε διάφοροι πως αυτή είναι μια συναρπαστική χώρα. Εγώ δεν νομίζω πως είναι συναρπαστική, αλλά τρομακτική χώρα. Η οικονομία δεν είναι μόνο γραφήματα και αριθμοί σε έναν προϋπολογισμό. Η οικονομία είναι να έχουν οι άνθρωποι δουλειές και χρήματα, να ξέρουν πως στο τέλος του μήνα θα πάρουν το μισθό και τη σύνταξή τους. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει δίχως ισχυρή οικονομία. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο».
ημερησια